Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яка?Да ,оце халепа ,завтра допишу заяву і скину ,а далі повна жoпa ...
До жопи ще дуууже далеко. Не розводь мурахДа ,оце халепа ,завтра допишу заяву і скину ,а далі повна жoпa ...
Хіба?) Я з 21 року так)Да ,оце халепа ,завтра допишу заяву і скину ,а далі повна жoпa ...
Тому що не ,слідкував ,і уїба...и гроші ,в кошельку дві сотні (((
Нічого це не халепа! Ти звикнеш за декілька днів до цього) от я л0х, я була закордоном, і гроші на картах по суті були єдиними моїми грошима! В мене був податковий борг, суд був ще в січні, і в один ранок мені приходять сповіщення щастя на всі банківські додатки про блок))) так що розслабся і дихай спокійно)Да ,оце халепа ,завтра допишу заяву і скину ,а далі повна жoпa ...
Ну а ти молодець що на карті тримаєш суми, маючи в друзях мфочмоТому що не ,слідкував ,і уїба...и гроші ,в кошельку дві сотні (((
Слідкувати треба було! і гроші збирати потроху на адвоката. Все інше можна вирішитиТому що не ,слідкував ,і уїба...и гроші ,в кошельку дві сотні (((
Та ,які юристи ,я гроші не вспів зняти ,залишилось дві сотні ,34 + 2 з хвостомХіба?) Я з 21 року так)
І дуже навіть норм.
Тільки нив і нитиму про ютуб преміум. Не зручно.
Ну і давай все ж до юриста. З оплатою думаю почекають тиждень. Якраз до зп. Навалили набагато більше тіла?
Та вона там не світилась і тут прочитав що Укргазбанк не блокуєНу а ти молодець що на карті тримаєш суми, маючи в друзях мфочмо
Заспокойся і напиши юристам. Гірше не буде!Та ,які юристи ,я гроші не вспів зняти ,залишилось дві сотні ,34 + 2 з хвостом
Звичайні. Домовитись не важко.Та ,які юристи ,я гроші не вспів зняти ,залишилось дві сотні ,34 + 2 з хвостом
Та вона там не світилась і тут прочитав що Укргазбанк не блокує
Причім тут не світилась?!Та вона там не світилась і тут прочитав що Укргазбанк не блокує
Тому що не ,слідкував ,і уїба...и гроші ,в кошельку дві сотні (((
Та і перший раз не дуже
Мене прийняли больно) аліменти.Та і перший раз не дуже
Та я і не кіпішую ,просто вибило що треба на прожиток десь знайтиТа і перший раз не дуже
А щось наліво зробити?Та я і не кіпішую ,просто вибило що треба на прожиток десь знайти
Пиши заяву і нехай виконавець вже завтра відправляє постанову. І не тримай на картах нічого з чим не готовий попрощатись. Навіть після розблокування.Та я і не кіпішую ,просто вибило що треба на прожиток десь знайти
То інша вже справаМене прийняли больно) аліменти.
Та куди ,камери і охрану поміняли - бігають як собаки і заглядаютьА щось наліво зробити?
Хіба щось маленьке ,дуже ...Та куди ,камери і охрану поміняли - бігають як собаки і заглядають