Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Діло до мене? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Діло до мене? ?
А в чем разница в стрельбе солью и дробью? Ну так для образованияЯ вже подумала що в тебе чоловіки не побалуються.
А стріляти вмієш?
Хочаб сілью?
Та ніякої різниці, якщо брати сіль крупнокристалічну. А якщо сорт "Екстра", то і результату практично ніякого, якщо не близька відстані і не в очі.А в чем разница в стрельбе солью и дробью? Ну так для образования
Имеется ввиду о самой стрельбе, что так, что так стрелять и отдача в стрельбе одинаковаяТа ніякої різниці, якщо брати сіль крупнокристалічну. А якщо сорт "Екстра", то і результату практично ніякого, якщо не близька відстані і не в очі.
От я і кажу, що ніякоїИмеется ввиду о самой стрельбе, что так, что так стрелять и отдача в стрельбе одинаковая
Ну якщо з цієї точки, то ти права
Это называется последствия, а я писал об отличиях следствия или причин
Ну про більш болюче, то вже інша розмова. Калібр, частина тіла...А що більш болюче?
Чи все залежить від відстані і скільки попало в тіло?
Я просто з інтереса питаю. В мене немає зброї, ні дробі. Правда є сіль камяна.Ну про більш болюче, то вже інша розмова. Калібр, частина тіла...
Це вже в медиків питати треба)))Я просто з інтереса питаю. В мене немає зброї, ні дробі. Правда є сіль камяна.
Зови Картошкину (новую фамилию не знаю) и у неё спросим) она обязана знать)))Це вже в медиків питати треба)))
Думаешь?)![]()
Зови Картошкину (новую фамилию не знаю) и у неё спросим) она обязана знать)))
Причому з власного досвідуЗови Картошкину (новую фамилию не знаю) и у неё спросим) она обязана знать)))

Уверен)Думаешь?)
Либерталия помощь нужна))Уверен)
сейчас все можно в один день сделать и подать и 2 свидетельства сразу получитьСегодня нужно подать заявление в ЗАГС. Кто то обещал женится!!!!
Может ещё кто то хочет на такую дату соединить влюбленные сердца.
Как это два? Сразу и развод,или как?)сейчас все можно в один день сделать и подать и 2 свидетельства сразу получить
Айбо свідоцтво про смерть)))Как это два? Сразу и развод,или как?)