Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Горілки перорально для натхнення!Дык а шо там жарить?) Немного специй, помариновать чутка, что бы мокреть начало, крути почаще на сильном огне до лёгкой корочки, а потом понемногу сбавляй огонь и доводи до полной готовности. Для лучшего эффекта коньяку можно, или вина) тут дело вкуса))
? ? ?Дык а шо там жарить?) Немного специй, помариновать чутка, что бы мокреть начало, крути почаще на сильном огне до лёгкой корочки, а потом понемногу сбавляй огонь и доводи до полной готовности. Для лучшего эффекта коньяку можно, или вина) тут дело вкуса))
И мятку и мелисса и чебрец?Я
тоже обожаю мяту)
Я тоже, кроме баранины и кролика. Не умею их нормально готовить).Я люблю сама м'ясо готувати)
Я все вмію) Навіть дичину)Я тоже, кроме баранины и кролика. Не умею их нормально готовить).
Кабана что ли?Я все вмію) Навіть дичину)
І козочку, і зайця, і птицю)Кабана что ли?
І яЯ все вмію) Навіть дичину)
Папа мисливець?
Дід і дядько були. Тато по рибі і грибахПапа мисливець?
В мене риба і гриби теж, але полювання - то головне.Дід і дядько були. Тато по рибі і грибах
Я ні) Я вважаю це суто чоловічою розвагою, але приготувати можу.Шарлотта, Ти на полювання ходиш?
Я вже подумала що в тебе чоловіки не побалуються.В мене риба і гриби теж, але полювання - то головне.
Я ні) Я вважаю це суто чоловічою розвагою, але приготувати можу.
Це вмію) І рушницю чистити, і патрони набивати)Я вже подумала що в тебе чоловіки не побалуються.
А стріляти вмієш?
Страшна мабуть в гніві жінка?Це вмію) І рушницю чистити, і патрони набивати)
Я не гніваюсь ніколи)))Страшна мабуть в гніві жінка?
Це як в Єролаші, після школи мене нічого не лякає?Я не гніваюсь ніколи)))
Абсолютно)) Досягла дзен)))Це як в Єролаші, після школи мене нічого не лякає?
???То тобі так здається)))