Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яка у вас просрочка,Доброго дня,чи телефонує кредит капітал в вихідні дні контактним особам ? Мені не телефонує
Не скучила ,мені телефонували в буденний день ,послала їхСкучили?
Більше 3 роківЯка у вас просрочка,
Ще кому телефонували?Не скучила ,мені телефонували в буденний день ,послала їх
Більше 3 років
Поки тільки мені і мамі ,але сьогодні надходили дзвінки до тата ,я думаю це вони вже його номер знайшли ,нам не телефонувалиЩе кому телефонували?
Можливо інша кантораПоки тільки мені і мамі ,але сьогодні надходили дзвінки до тата ,я думаю це вони вже його номер знайшли ,нам не телефонували
у вихідні у них нікого немає, тож не вони звонять по вихіднихПоки тільки мені і мамі ,але сьогодні надходили дзвінки до тата ,я думаю це вони вже його номер знайшли ,нам не телефонували
ПлатитиМені сьогодні подзвонили на роботу, кредит з 2019 року.Що робити робота державна, керівник цього не потерпить
А керівнику пояснити, що це дзвонять колектори ( читай аферисти ) по неіснуючому боргу не варіант?Мені сьогодні подзвонили на роботу, кредит з 2019 року.Що робити робота державна, керівник цього не потерпить
що плати?Платити
Ви спитали,що робити аби не дзвонилищо плати?
Це кредит капітал?Мені сьогодні подзвонили на роботу, кредит з 2019 року.Що робити робота державна, керівник цього не потерпить
такЦе кредит капітал?
Перший раз бачу на цьому сайті такі поратиВи спитали,що робити аби не дзвонили
Без образ, але у вас реєстрація 4 роки і якось за цей час перебування на форумі мабуть мало бути вже стале розуміння ситуації і всіх можливих варіантів "що робити". Тож вам дали стовідсоткову відповідь. Єдиний варіант "щоб не телефонували" - оплатити всі "хотєлкі" з усіма їхніми бажаннями.Перший раз бачу на цьому сайті такі порати
Я давно на них забила, і пишу що кредит з 2019 року.За цей час не було дзвінків на роботу, колись був декілька разів, від Альфа банук, але робочий номер я давала сама, коли брала кредит. Так як не знаю як зараз з цими дзвінками і як на них впливати, саме зараз , тому і задала це питання, надіялась отримати відповідьБез образ, але у вас реєстрація 4 роки і якось за цей час перебування на форумі мабуть мало бути вже стале розуміння ситуації і всіх можливих варіантів "що робити". Тож вам дали стовідсоткову відповідь. Єдиний варіант "щоб не телефонували" - оплатити всі "хотєлкі" з усіма їхніми бажаннями.
І це не була порада, а ще раз повторюсь - відповідь.
Просто не зрозуміла чому вони кошмарили мене стільки років на мій телефон на телефон батьків,а тепер через такий проміжок часу вирішили зателефонувати на роботу, звичайно це була культурна розмова, керівнику они нічого не говорили, але представились, бо 3 моїх кредити в Кредит Капітал, по 2 було виконавче провадження,Без образ, але у вас реєстрація 4 роки і якось за цей час перебування на форумі мабуть мало бути вже стале розуміння ситуації і всіх можливих варіантів "що робити". Тож вам дали стовідсоткову відповідь. Єдиний варіант "щоб не телефонували" - оплатити всі "хотєлкі" з усіма їхніми бажаннями.
І це не була порада, а ще раз повторюсь - відповідь.
Ну тут все просто : вони не отримали бажаного, тож вирішили згадати про вас і спробувати натиснути через ваше місце праці.Я давно на них забила, і пишу що кредит з 2019 року.За цей час не було дзвінків на роботу, колись був декілька разів, від Альфа банук, але робочий номер я давала сама, коли брала кредит. Так як не знаю як зараз з цими дзвінками і як на них впливати, саме зараз , тому і задала це питання, надіялась отримати відповідь
Просто не зрозуміла чому вони кошмарили мене стільки років на мій телефон на телефон батьків,а тепер через такий проміжок часу вирішили зателефонувати на роботу, звичайно це була культурна розмова, керівнику они нічого не говорили, але представились, бо 3 моїх кредити в Кредит Капітал, по 2 було виконавче провадження,
Теж дістають? До мене вже телефонують з номера 0629Монетка балується дзвінками,автодозвоном який працює всю добу і вихідні дні.