Tusi4ka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 646
- Реакції
- 332
- Бали
- 443
Tusi4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую.Зрозуміла дуже бажаю вам удачі? ви молодець ?
Ви також. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую.Зрозуміла дуже бажаю вам удачі? ви молодець ?
Брехня, це друга порада і єдина яка на 100% позбавить дзвінків.так
Перший раз бачу на цьому сайті такі порати
Можете мене розстріляти. Двічі,може тричі... Іншого не скажу.Перший раз бачу на цьому сайті такі порати
Та ви що, і може ви ще скажете щоб я заплатила 138 000 грн так як вони хочуть???а брала 5000 грн.Брехня, це друга порада і єдина яка на 100% позбавить дзвінків.
Вибачте але це повний брєд!!!!!Можете мене розстріляти. Двічі,може тричі... Іншого не скажу.
Та ні я проти сплати відсотків взагалі. Ви ж питали про дзвінки. Вам відповіли, що єдиний спосіб їх позбутися то є сплата їх забаганок.Та ви що, і може ви ще скажете щоб я заплатила 138 000 грн так як вони хочуть???а брала 5000 грн.
Вибачте але це повний брєд!!!!!
За час проведений на форумі Ви так і не зрозуміли,що іншого "порятунку" від дзвінків нема?Вибачте але це повний брєд!!!!!
Скільки у вас прострочка? Через скільки дзвонити почали?В мене теж з вечора на цей номер переключили.Сьогодні 2 години звонили поки що.
дТеж дістають? До мене вже телефонують з номера 0629
Через 118 днів)Скільки у вас прострочка? Через скільки дзвонити почали?
д
Доброго дня. А через скільки прострочки почали діставати?
А так взагалі не телефонували?Через 118 днів)
Бо я вже в паніці.А так взагалі не телефонували?
До того часу взагалі не телефонувала монетка. А потім шквал дзвінків і до мене, і до рідних, і до сусідів.А так взагалі не телефонували?
Капець. Займ був взятий у війну? Вірно?До того часу взагалі не телефонувала монетка. А потім шквал дзвінків і до мене, і до рідних, і до сусідів.
Так. На початку грудня 2022Капець. Займ був взятий у війну? Вірно?
У мене сьогодні перший день прострочки. Робот вже подзвонив раз 10. Починаю панікувати. Вам дуже телефонували до 119 днів прострочки?Так. На початку грудня 2022
Взагалі не телефонували. Я про них практично забула. А потім тихий жах. Спочатку смс про борг. І розсилка смс по сусідам і родичам. А потім дзвінки з різних номерів. І номери міжміські.У мене сьогодні перший день прострочки. Робот вже подзвонив раз 10. Починаю панікувати. Вам дуже телефонували до 119 днів прострочки?
Ви їх так і не закрили?Взагалі не телефонували. Я про них практично забула. А потім тихий жах. Спочатку смс про борг. І розсилка смс по сусідам і родичам. А потім дзвінки з різних номерів. І номери міжміські.
Я би вже і не закривав, якщо так ведуть себе.Ви їх так і не закрили?
Ні, вони тепер останні в черзіВи їх так і не закрили?
А тіло яке?Ні, вони тепер останні в черзі
2900. Нарахували 15.А тіло яке?