Технофінанс мфо. Як домовитись?

• Автор теми Автор теми Jolanda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 953

Jolanda

✩ Premium ✩
Дописи
1066
Реакції
1189
Бали
578
Jolanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо хтось останнім часом закривав у них кредит? Як домовились, скільки часу, було би цікаво дізнатись, бо в мене поки не ідуть на контакт.
Цікавить саме кредити взяті у них, а не продані ним як факторингу

Підкажіть, скільки у вас прострочення? Чи турбують оточення?

Можливо хтось останнім часом закривав у них кредит? Як домовились, скільки часу, було би цікаво дізнатись, бо в мене поки не ідуть на контакт.
Домовтесь, щоб вони пішли в суд. І грамотно захищайтесь.

А що не просто? Лякає слово "суд"?
а що добре побудований захист = перемога в суді?
не зовсім зрозуміла позиція) особливо якщо з ними ‚ в більшості випадків , можна домовитися на тіло або 1,5 тіла.
Потрібно дивитися на доцільність в кожному випадку окремо.

а що добре побудований захист = перемога в суді?
Якщо не повний виграш, то висока ймовірність не платити зайвого. Наприклад, з кінця 2023 р. максимальний денна процентна ставка - 1%. А МФО і далі рахують по 2.5. Таке в суді відбивається.

в більшості випадків , можна домовитися на тіло або 1,5 тіла.
Або двічі заплатити...

У когось взагалі є здвиг на нормальні умови з ними? (Викупили є гроші)

У когось взагалі є здвиг на нормальні умови з ними? (Викупили є гроші)
Да тело 35, но договорился о 40 на 4 части по 10, заплатил 10 и опять сорвался залез ещё в больше долги. Прошло 3-4 месяца, договорился с Технофинанс за тело закрыть за 4 платежа.

тіло було 4200 ще в 21 році може тис 2500 і після чого нічого не вносила, то закрила за 5 тис на 8 місяці розбили

Да тело 35, но договорился о 40 на 4 части по 10, заплатил 10 и опять сорвался залез ещё в больше долги. Прошло 3-4 месяца, договорился с Технофинанс за тело закрыть за 4 платежа.н
Я домовилась на 8 місяців розбити, тіло було 4200( в 21 році тис 2500 внесла і все) а зараз 5 тис сплатила якстинами

3 -4 місяці самі запропонують

Підкажіть, чи дзвонять оточенню?

Мене топ 1 передали технофінансу. З 16 тис пропонують 24 тис на 10 платежів як лояльні умови (з загальних 42 тис) запропонував їм 18 - не погоджує керівництво пишуть. Може що порадите?

Назад
Угорі