Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обычная шарага договорится на лояльные условия можноВсім привіт, преміум актив продали договір до технофінанс, як вони себе поводять, чи звонять оточенню, чи можна з ними домовитися?
мали справу з ними?Обычная шарага договорится на лояльные условия можно
Да но трубку не беру нет настроения с ними общатсямали справу з ними?
Оточення турбують? Вас теж продоли від преміум?Да но трубку не беру нет настроения с ними общатся
Окружению не звонят, они у меня вообще тихие звонят иногда и смс шлют и всеОточення турбують? Вас теж продоли від преміум?
Там їх наче як дві контори, олна яка скуповує, друга яка дає кредити. Яка дає більш лояльна. Вас продали їх, чи ви в них кредитувалися?Окружению не звонят, они у меня вообще тихие звонят иногда и смс шлют и все
Коллекторов этих десятки вообще в е-грошах брал по цепочке до этих дошлоТам їх наче як дві контори, олна яка скуповує, друга яка дає кредити. Яка дає більш лояльна. Вас продали їх, чи ви в них кредитувалися?
Зрозумів, дякую за відповідьКоллекторов этих десятки вообще в е-грошах брал по цепочке до этих дошло
Вот кстати раздел про технофинанс почитайте если интересно Техно-ФінансЗрозумів, дякую за відповіді
Зрозумів, дякую за відповідь
это контора от е гроши, день 15й и будет штурм, у меня так было , сразу все выложили за топ 1 (контора от е гроши) и техно финанс , но у меня были займы , если продают то не знаю как ведут себя... может по другому , но они шавки еще теОкружению не звонят, они у меня вообще тихие звонят иногда и смс шлют и все
Та перечитав, там теми 22-23 рокуВот кстати раздел про технофинанс почитайте если интересно Техно-Фінанс
Штурм по оточенню? Довго штурмують?)это контора от е гроши, день 15й и будет штурм, у меня так было , сразу все выложили за топ 1 (контора от е гроши) и техно финанс , но у меня были займы , если продают то не знаю как ведут себя... может по другому , но они шавки еще те
ну родителям набрали , коротко и ясно , я хотел скидку попросить так они после того как набрали контактным увеличили сумму что бы можно было скинуть ее до звонка. ну такое вобщем.. , ну и что бы заблокировать кабинет тоже квест пройти нужноТа перечитав, там теми 22-23 року
Штурм по оточенню? Довго штурмують?)
Що за кібінет?ну родителям набрали , коротко и ясно , я хотел скидку попросить так они после того как набрали контактным увеличили сумму что бы можно было скинуть ее до звонка. ну такое вобщем.. , ну и что бы заблокировать кабинет тоже квест пройти нужно
Сама краща стратегія, помаренувати і за тіло, спілкуватися з ними зовсім напрягу немає, іноді навіть веселять, а от коли роблять "каку" то не приємно.В мене теж актив до техно продали , скажу судячи з відзивів про них не гірший із варіантів , так як преміум актив в останній час були помічені позивачами в суді ) а техно в мене вже лояльні умови штампують , хоча алгоритм остався той самий ) помаренувати їх і закрити за тіло а то і меньше !
В мене теж актив до техно продали , скажу судячи з відзивів про них не гірший із варіантів , так як преміум актив в останній час були помічені позивачами в суді ) а техно в мене вже лояльні умови штампують , хоча алгоритм остався той самий ) помаренувати їх і закрити за тіло а то і меньше !
Це точно, я теж відразу стараюся заблокувати кабінет, а якщо дзвонять то шлю за кораблем))))Личный кабинет) ну типо я думаю что это лучшая стратегия что бы не повторять свои ошибки - вносить в черынй список во всех конторах где гасишь долги, потому что соблазн всегда есть
Не ну разговаривать там и правда не о чем) а блокировать или нет личное дело каждого но если вам захочется взять кредит найдете там где не заблокировано )Це точно, я теж відразу стараюся заблокувати кабінет, а якщо дзвонять то шлю за кораблем))))
Та такого досвіду набрався з цими кредитами що після того як розгребу надіюсь не влізу зновуНе ну разговаривать там и правда не о чем) а блокировать или нет личное дело каждого но если вам захочется взять кредит найдете там где не заблокировано )
У Преміум актив, щось пішло не так, так як у них був мій договір від «ЄВсім привіт, преміум актив продали договір до технофінанс, як вони себе поводять, чи звонять оточенню, чи можна з ними домовитися?
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги