Преміум актив продали до технофінанс

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 6K

Vlad345

Форумчанин
Дописи
38
Реакції
5
Бали
283
Vlad345 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, преміум актив продали договір до технофінанс, як вони себе поводять, чи звонять оточенню, чи можна з ними домовитися?

Всім привіт, преміум актив продали договір до технофінанс, як вони себе поводять, чи звонять оточенню, чи можна з ними домовитися?
Обычная шарага договорится на лояльные условия можно

Окружению не звонят, они у меня вообще тихие звонят иногда и смс шлют и все
Там їх наче як дві контори, олна яка скуповує, друга яка дає кредити. Яка дає більш лояльна. Вас продали їх, чи ви в них кредитувалися?

Там їх наче як дві контори, олна яка скуповує, друга яка дає кредити. Яка дає більш лояльна. Вас продали їх, чи ви в них кредитувалися?
Коллекторов этих десятки вообще в е-грошах брал по цепочке до этих дошло

Окружению не звонят, они у меня вообще тихие звонят иногда и смс шлют и все
это контора от е гроши, день 15й и будет штурм, у меня так было , сразу все выложили за топ 1 (контора от е гроши) и техно финанс , но у меня были займы , если продают то не знаю как ведут себя... может по другому , но они шавки еще те

Вот кстати раздел про технофинанс почитайте если интересно Техно-Фінанс
Та перечитав, там теми 22-23 року
это контора от е гроши, день 15й и будет штурм, у меня так было , сразу все выложили за топ 1 (контора от е гроши) и техно финанс , но у меня были займы , если продают то не знаю как ведут себя... может по другому , но они шавки еще те
Штурм по оточенню? Довго штурмують?)

Та перечитав, там теми 22-23 року

Штурм по оточенню? Довго штурмують?)
ну родителям набрали , коротко и ясно , я хотел скидку попросить так они после того как набрали контактным увеличили сумму что бы можно было скинуть ее до звонка. ну такое вобщем.. , ну и что бы заблокировать кабинет тоже квест пройти нужно

В мене теж актив до техно продали , скажу судячи з відзивів про них не гірший із варіантів , так як преміум актив в останній час були помічені позивачами в суді ) а техно в мене вже лояльні умови штампують , хоча алгоритм остався той самий ) помаренувати їх і закрити за тіло а то і меньше !

ну родителям набрали , коротко и ясно , я хотел скидку попросить так они после того как набрали контактным увеличили сумму что бы можно было скинуть ее до звонка. ну такое вобщем.. , ну и что бы заблокировать кабинет тоже квест пройти нужно
Що за кібінет?
В мене теж актив до техно продали , скажу судячи з відзивів про них не гірший із варіантів , так як преміум актив в останній час були помічені позивачами в суді ) а техно в мене вже лояльні умови штампують , хоча алгоритм остався той самий ) помаренувати їх і закрити за тіло а то і меньше !
Сама краща стратегія, помаренувати і за тіло, спілкуватися з ними зовсім напрягу немає, іноді навіть веселять, а от коли роблять "каку" то не приємно.

Личный кабинет) ну типо я думаю что это лучшая стратегия что бы не повторять свои ошибки - вносить в черынй список во всех конторах где гасишь долги, потому что соблазн всегда есть

Личный кабинет) ну типо я думаю что это лучшая стратегия что бы не повторять свои ошибки - вносить в черынй список во всех конторах где гасишь долги, потому что соблазн всегда есть
Це точно, я теж відразу стараюся заблокувати кабінет, а якщо дзвонять то шлю за кораблем))))

Це точно, я теж відразу стараюся заблокувати кабінет, а якщо дзвонять то шлю за кораблем))))
Не ну разговаривать там и правда не о чем) а блокировать или нет личное дело каждого но если вам захочется взять кредит найдете там где не заблокировано )

Не ну разговаривать там и правда не о чем) а блокировать или нет личное дело каждого но если вам захочется взять кредит найдете там где не заблокировано )
Та такого досвіду набрався з цими кредитами що після того як розгребу надіюсь не влізу знову

У Преміум актив, щось пішло не так, так як у них був мій договір від «Є шм*ри гроші», домовлявся з ними на реструктуризацію (тіло + 30%) і на останньому платежі передали до техфінансу, але всі умови укладені з преміум активом залишились в силі, і я заплатив їм останній платіж, а вони закрили договір.

Все похоже не та, що в них якісь «проблеми» і вони передають договори на свою «прокладку»
Скоріш за все, це той самий преміум актив.
Так як «менеджер» з яким я весь час спілкувався, сказав, що просто «змінились реквізити для оплати»

З ними можна домовитись і на тіло, якщо немає коштів але є терпіння.
В моєму випадку, кошти були і терор зупинити хотілось, тому і погодився на тіло + 30%

Назад
Угорі