Таскомбанк. Протермінування по кредиту. Що очікувати?

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K
просила про реструктуризацію
В дійсності Ви просилися добровільно в зашморг. Не існує чесної реструктуризації, є лише редуризація. Це визнання Вами всього зайво нарахованого, згода на збільшення кінцевої суми "боргу" та на анулювання позовної давності. Вам неабияк пощастило, що не вдалося зробити цю фатальну помилку.

Доброго дня.Влізла і я в цей Таскомбанк.тіло 50 тис
Нарахували 25 тис %. Це за пів року.нажаль в січні була втрата роботи і час від часу ходила дороблювати.так от пробувала я з ними зконтактуватися ніяк. У вайбері чат бот. Писала я їм на пошту електронну просила про реструктуризацію.ніяк. просять щоб я прийшла у відділення. Щоби що? В Україні я не працюю з 2021 року. В лютому 2022 виїхала з дітьми за кордон.Тому логічно що прийти в банк не можу в навіть якби прийшла то якісь документи про дохід в Україні надати і так не вдалося бо. Не плачу їм з січня 2025 року. Поки що цей банк мовчить. Час від часу монітора себе в реєстрах. Поки тихо.
Мені теж вони пропонують кабальну реструктурізацію на 5 років. Нема ні бабла, ні бажання. Не знаю що то буде

реструктурізацію на 5 років
😳😳😳
images.webp

Мені теж вони пропонують кабальну реструктурізацію на 5 років. Нема ні бабла, ні бажання. Не знаю що то буде
Воно (тигіпко) вважає всіх позичальників лохами.
1001-й раз повторюю, що немає реструктуризації як такої, а є реобдуризація.

Воно (тигіпко) вважає всіх позичальників лохами.
1001-й раз повторюю, що немає реструктуризації як такої, а є реобдуризація.
100% згідний, не розумію навіщо на таке погоджуватись, як на мене краще хай в суд йдуть

100% згідний, не розумію навіщо на таке погоджуватись, як на мене краще хай в суд йдуть
Трохи лячно в суд, є в голові такий стереотип, що банки то суд виграють зі своїми юристами...

та на анулювання позовної давності. Вам неабияк пощастило, що не вдалося зробити цю фатальну помилку.
А позовна давність зараз начебто не діє?

Ребята, кто имел дело с Таскомбанком? Чего от них ожидать? Не нашла свежей информации в самой ветке банка:rolleyes:дайте хоть какую)))
З банком справ не мав, але страхова ТАС класна, потрапив в ДТП, виплатили 800$ а ремонт вийшов 300$ 😁

Трохи лячно в суд, є в голові такий стереотип, що банки то суд виграють зі своїми юристами...

А позовна давність зараз начебто не діє?
Все залежить від судді. Один дивиться на п. 19 Прикінцевих та перехідних положень ЦКУ, другий ні. Але вони вже скасовані Законом № 4434-ІХ. Закон набере чинності 04.09.2025 р.

Невеликий апдейт. Прийшла перша пропозиція зі всіх моїх канторок)) за тіло.
Але нема бабла, хоч і невелика сума. Якось все до купи навалилось

Вкладення

• Screenshot_20250813-101622.webp
    Screenshot_20250813-101622.webp
    57.9 Кб · Перегляди: 40
Невеликий апдейт. Прийшла перша пропозиція зі всіх моїх канторок)) за тіло.
Але нема бабла, хоч і невелика сума. Якось все до купи навалилось
У вас велике у них тіло?
У мене 3000, але мене продали Кредит Капітал

Ребята, кто имел дело с Таскомбанком? Чего от них ожидать? Не нашла свежей информации в самой ветке банка:rolleyes:дайте хоть какую)))
Мені запропонували через 12 місяців протермінування по кредитках закрити за тіло. Я закрив, все добре.

Вони самі написали в смс, самі запропонували, я з ними ніколи не спілкувався.

Доброго дня.Влізла і я в цей Таскомбанк.тіло 50 тис
Нарахували 25 тис %. Це за пів року.нажаль в січні була втрата роботи і час від часу ходила дороблювати.так от пробувала я з ними зконтактуватися ніяк. У вайбері чат бот. Писала я їм на пошту електронну просила про реструктуризацію.ніяк. просять щоб я прийшла у відділення. Щоби що? В Україні я не працюю з 2021 року. В лютому 2022 виїхала з дітьми за кордон.Тому логічно що прийти в банк не можу в навіть якби прийшла то якісь документи про дохід в Україні надати і так не вдалося бо. Не плачу їм з січня 2025 року. Поки що цей банк мовчить. Час від часу монітора себе в реєстрах. Поки тихо.
Подадуть до суду, виграють суд, застосують виконавче провадження, ну а виконавець арештує всі ваші рахунки які є в Україні. Ну а там уже можете вирішити всі питання з виконавцем, бо він зацікавлений щоб ви оплатили.

Всього 2500 заплатити?
В мене і того зараз нема

Мені запропонували через 12 місяців протермінування по кредитках закрити за тіло. Я закрив, все добре.

Вони самі написали в смс, самі запропонували, я з ними ніколи не спілкувався.
Дякую, обнадіює

У вас велике у них тіло?
У мене 3000, але мене продали Кредит Капітал
А ті що?

Назад
Угорі