Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Заманушку роблятьЩе вони якісь притрушені. На мій запит суми боргу не можуть надати відповідь.Лише умови по відсоткам пишуть.
В мене там велика сума. Вже б мабуть платила б потроху. Ідея чітко надав умови. А ці мурижать. Ще й написали що пропозиція дійсна до якогось там березня. Написали б чітко пропозицію, а там погоджуюсь чи нє.Заманушку роблять![]()
Бо ТАС - диваки. Погляньте на їх додатокВ мене там велика сума. Вже б мабуть платила б потроху. Ідея чітко надав умови. А ці мурижать. Ще й написали що пропозиція дійсна до якогось там березня. Написали б чітко пропозицію, а там погоджуюсь чи нє.
Ой, додаток то окреме «чудо»Бо ТАС - диваки. Погляньте на їх додаток![]()
Могут продать, у меня райф продали факторингу.Та може б і краще якби одразу в суд. Бо з банками мені чогось не хочеться зовсім мудохатись
Хай відпишуть по реструктуризації що і до чого. Бо поки діалог тугий з нимиМогут продать, у меня райф продали факторингу.
А Ви офіційний запит їм пишете?Хай відпишуть по реструктуризації що і до чого. Бо поки діалог тугий з ними
Так, на пошту. Я їм однаку писала. Не погоджувалися. Вже другий місяць не сплачую платежі. А це надіслали самі смс про реструктуризацію. І дують шмарклі..А Ви офіційний запит їм пишете?
Да мне щас вообще пока мфо не разберусь не хотелось бы никакие реструктуризации... но время жмет все не успеваю... месяца 4 бы их поморозить... может почти мфо бы закрыл и уже с ними договариваться .. тело большоеХай відпишуть по реструктуризації що і до чого. Бо поки діалог тугий з ними
Цікаво, кому продаютьТак, на пошту. Я їм однаку писала. Не погоджувалися. Вже другий місяць не сплачую платежі. А це надіслали самі смс про реструктуризацію. І дують шмарклі..
Вони скоріш за все або самі підуть в суд або ЕАПБ.Цікаво, кому продають![]()
Я теж не встигаю на норм пропозиції ( на частини ніхто не дає, а тіла пропонують вже( другий місяць закінчується по мфо)Да мне щас вообще пока мфо не разберусь не хотелось бы никакие реструктуризации... но время жмет все не успеваю... месяца 4 бы их поморозить... может почти мфо бы закрыл и уже с ними договариваться .. тело большое
У мене ЮнексБанк хоче через 3 тис.в суд йтиВони скоріш за все або самі підуть в суд або ЕАПБ.
Але ж хочуть не 3?) там вже намалювали норм такУ мене ЮнексБанк хоче через 3 тис.в суд йти![]()
Ні, рівно 3 тис.Але ж хочуть не 3?) там вже намалювали норм так
А я пробувала домовитися з ТАС та з Ідея і ніяк.Тас як стіна. Ідея теж не краще.в ідея мій обов'язковий платіж складає 3700 прошу реструктуризацію боргу на лояльних умовах ні в яку не погоджуються пропонують розбити на багато платежів на тих самих умовах і оплата в місяць для мене була б 4 тис. Ну якось не логічно.Ти кажеш їм що немає роботи атвони тобі ,,то давайте реструктуризацію під 8% і з оплатою 4 тис в міс.кінцева переплата як 4 тіла. Тому обидва на паузі.З сенс та ідея без проблем погодились. І перший вже майже виплатила невеликими платежами раз в місяць. А ці вперті як віслюки. Хоча по сенсу теж була кредитка.