Таскомбанк. Протермінування по кредиту. Що очікувати?

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 2K
Ребята, кто имел дело с Таскомбанком? Чего от них ожидать? Не нашла свежей информации в самой ветке банка:rolleyes:дайте хоть какую)))
В мене ізібанк від цієї контори, рік протермінування, до цього залучали якихось дзвонарів типу укр колект і ще хтось там, з оточення нікого не турбували, я сімку давно змінив то тільки писали на пошту що треба оплатити, а зараза от вже 4-й раз за місяць присилають на вайбер повідомлення (саме від таскомбанк) що мені доступно часткове прощення боргу, деталей не пишуть, просять з ним зв'язатися

В мене ізібанк від цієї контори, рік протермінування, до цього залучали якихось дзвонарів типу укр колект і ще хтось там, з оточення нікого не турбували, я сімку давно змінив то тільки писали на пошту що треба оплатити, а зараза от вже 4-й раз за місяць присилають на вайбер повідомлення (саме від таскомбанк) що мені доступно часткове прощення боргу, деталей не пишуть, просять з ним зв'язатися
Дякую за відповідь, знаю вас по форуму, читала вас щоденник, ви молодець)

Прощення напевно це ж податок ще треба сплатити, якщо велике тіло, таке собі задоволення

Дякую за відповідь, знаю вас по форуму, читала вас щоденник, ви молодець)
дякую)
Прощення напевно це ж податок ще треба сплатити, якщо велике тіло, таке собі задоволення
я думаю що це якесь часткове списання відсотків

Тас не вимагає повну суму, вони вимагають саме відсотки і колектори що вони залучали заявляли саме про відсотки

дякую)

я думаю що це якесь часткове списання відсотків
Ну типу якщо воно формулюється як прощення тоді податок на вас, в коли списання, нічого окремо сплачувати не треба

а
тіло?

Ну типу якщо воно формулюється як прощення тоді податок на вас, в коли списання, нічого окремо сплачувати не треба

а
тіло?
ні вони вимагали саме суму всіх обов'язкових платежів, що я не платив і думаю що саме на них вони пропонують списання

в такому випадку податок не потрібно сплачувати

тіло 30К

ні вони вимагали саме суму всіх обов'язкових платежів, що я не платив і думаю що саме на них вони пропонують списання

в такому випадку податок не потрібно сплачувати

тіло 30К
Ага, тепер зрозуміло))

вони вимагали саме
Я надіюсь що якось вирішиться. Може їм тоже вигідніше прийти до обоюдоприємлимого на рашиській мові згодженнч ніж діти в суд, в ні то підемо в суд і хай буде що буде.

Ага, тепер зрозуміло))

Я надіюсь що якось вирішиться. Може їм тоже вигідніше прийти до обоюдоприємлимого на рашиській мові згодженнч ніж діти в суд, в ні то підемо в суд і хай буде що буде.
чесно кажучи мені взагалі пойуху на ці всі контори) ну моно пішов в суд, захищаюсь, буду вирішувати проблеми по мірі їх надходження, є в житті багато важливіших речей ніж ця вся х*рня

чесно кажучи мені взагалі пойуху на ці всі контори) ну моно пішов в суд, захищаюсь, буду вирішувати проблеми по мірі їх надходження, є в житті багато важливіших речей ніж ця вся х*рня
Це точно. Але для майбутнього, може бути спадщина чи що, то виконавчі провадження зашкодять стопудово. Життя ж довге, все міняється

Це точно. Але для майбутнього, може бути спадщина чи що, то виконавчі провадження зашкодять стопудово. Життя ж довге, все міняється
як і міняється вартість нашої валюти, тому важко сказати як воно буде через роки

згадалася моя бабуся яка все життя збирала кошти і зібрала 150 тис радянських рублів на книжку, хто ж знав що вони згорять) ось і тут важко щось загадувати на далеке майбутнє

як і міняється вартість нашої валюти, тому важко сказати як воно буде через роки
Ви праві, гроші знецінюються,через пару років це тьху буде. Я ще не прийняла твердої позиції сплачувати чи ні, мені здається поперед того щоб платити їм треба людям віддати та на адвоката відкласти

згадалася моя бабуся яка все життя збирала кошти і зібрала 150 тис радянських рублів на книжку, хто ж знав що вони згорять) ось і тут важко щось загадувати на далеке майбутнє
Ой бл, в моїх родичів сума вони кажуть, на десять жигулів згоріла. Накопичення за двадцять років. В вони непогано заробляли, в часи коли одяг був дірьмо, портними були, приватні закази брали, ото обідно

Мораль цієї басні, зберігайте кошти в долярах під подушку

це я вважаю в першу чергу, довіра близьких людей важливіша ніж "лояльність компанії"
На х р ті компанії. Я теж схильна більш на юриста відкласти і хай чешуть, поборемося. Зла на них не вистачає

саме так, але якщо будуть пропозиції тіло або менше то по можливості не пропускайте)
А що, банки дають такі пропозиції? Я думала що таке можна дочекатися тільки від мфо, а банки начебто тільки реструктуризація. В банку велика сума 53 000, такі гроші не зкопиш і не знайдеш ні в кого

А що, банки дають такі пропозиції? Я думала що таке можна дочекатися тільки від мфо, а банки начебто тільки реструктуризація. В банку велика сума 53 000, такі гроші не зкопиш і не знайдеш ні в кого
Мені Сенс Банк запропонував акцію зі списання частини боргу: я сплачую 60%, а 40% вони прощають (але з цієї прощеної суми я ще сплачую 20% податку).
Я погодився, сплатив, але банк "тимчасово призупинив" виконання списання. Вже понад рік борг за кредитом знову зростає.

Мені Сенс Банк запропонував акцію зі списання частини боргу: я сплачую 60%, а 40% вони прощають (але з цієї прощеної суми я ще сплачую 20% податку).
Я погодився, сплатив, але банк "тимчасово призупинив" виконання списання. Вже понад рік борг за кредитом знову зростає.
Чортішо. А На фіга ж вони пропонували...

Чортішо. А На фіга ж вони пропонували...
Вже рік приблизно така відповідь
Screenshot_1.webp

Мне кажется шо сам бенефициар в эти дела не вникает, ему лишь бы деньги капали...
Ага, дав команду дурити і не вникає, якщо її виконують...

Вот и я об этом.
Пофиг кто - Тигипко, Якунович, или Тниго Мбамба - всем нужны бабки. А вот методы их получения и стратегию реализовывают не они (даже не разрабатывают)
Токсичність бенефіціарів тісно корелює з токсичністю банків або їхніх "пральних машинок" - МФО.

Такі "акції" треба за кілометр обходити. Тим більше, від кацапського сенс банка.

саме так, але якщо будуть пропозиції тіло або менше то по можливості не пропускайте)
А якщо мишоловка захлопнеться?

Останнє редагування:
Доброго дня.Влізла і я в цей Таскомбанк.тіло 50 тис
Нарахували 25 тис %. Це за пів року.нажаль в січні була втрата роботи і час від часу ходила дороблювати.так от пробувала я з ними зконтактуватися ніяк. У вайбері чат бот. Писала я їм на пошту електронну просила про реструктуризацію.ніяк. просять щоб я прийшла у відділення. Щоби що? В Україні я не працюю з 2021 року. В лютому 2022 виїхала з дітьми за кордон.Тому логічно що прийти в банк не можу в навіть якби прийшла то якісь документи про дохід в Україні надати і так не вдалося бо. Не плачу їм з січня 2025 року. Поки що цей банк мовчить. Час від часу монітора себе в реєстрах. Поки тихо.

Назад
Угорі