Alise_club
Only read
- Дописи
- 548
- Реакції
- 211
- Бали
- 68
Alise_club не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мне тоже сегодня пришла смс что манившего продали талион
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бо накладе в штани Тарас!И будет всё нормас
Які тільки довбануті придурки!UVAGA! Zaplanovan vizyt do vashogo robotodavcya dlya uzgodzhennya utrymuvannya chastyny zarobitnoyi platy v raxunok pogashennya borgu. (044) 333-73-05,
Ни суда ни следствия а вот такая смс пришла только что от Гофинго.
Кто скажет это очередная пугала?
Или всё же...
Мені якийсь Денис від них сьогодні телефонував і обіцяв що приїде і буде мене різати на куски.. подала заяву в прокуратуру і міліцію.нехай ним займаютьсяРадоваться, минус один займ. Мне тоже только что пришло, маники так же продали им)
Мне такие с алекскредит звонили, пару раз послал - больше не звонят) тоже обещали и приехать, и убить, и хату забрать, и технику всю вынести))) фантазёры ещё те ?Мені якийсь Денис від них сьогодні телефонував і обіцяв що приїде і буде мене різати на куски.. подала заяву в прокуратуру і міліцію.нехай ним займаються
И мне)))Радоваться, минус один займ. Мне тоже только что пришло, маники так же продали им)
А може і з я Алекс кредит....? Непредставились правда. Довго вам телефонували?Мне такие с алекскредит звонили, пару раз послал - больше не звонят) тоже обещали и приехать, и убить, и хату забрать, и технику всю вынести))) фантазёры ещё те ?
Раза 2-3 , видать поняли, что бессмысленная затея)А може і з я Алекс кредит....? Непредставились правда. Довго вам телефонували?
Яка зараз у вас ситуація з ними ? Давно вже вам телефонували?Раза 2-3 , видать поняли, что бессмысленная затея)
Раз в неделю звонятЯка зараз у вас ситуація з ними ? Давно вже вам телефонували?
Ви кудись на них писали?Раз в неделю звонят
Ни на кого никуда не писал вообщеВи кудись на них писали?
ДякуюНи на кого никуда не писал вообще
Скоріше всього, що Алекси, бо я аж здивувалась, що Таліон таке втнув...))А може і з я Алекс кредит....? Непредставились правда. Довго вам телефонували?