Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

УВАГА! Ваш борг становить 17015,53 грн! Компанія "ТАЛІОН ПЛЮС" дарує Вам списання боргу!, сплатіть до 30.01.20 лише 5000,00грн, і ми спишемо залишок та закриємо ваш кредит + надамо довідку про закриття кредитного договору !Тел 0800215017 Таліон+
Аткракцион невиданной щедрости.Тело 4000 куча пролонгаций
А сколько у вас просрочка? Как давно продали Талиону?

Як на мене, ці смс і цифри ,вказані в них, це чиясь хвора фантазія..я одного разу повелась, закрила просрочку в манівео з шаленою сумою і полізла в глибоку ямку по інших компаніях..краще б та одна була, продали б і вже був би рік, так ні, тепер їх 20...
А у подруги Таліон вже 1.5роки, одразу як у всіх задовбували, змінила номер, картку , рік мовчали, ось після НР прислали фальшивий лист ,що був суд і вона винна 30 000, пішла, написала заяву в поліцію та й все.

Продолжается атака, уже нашли мой второй номер и на него наяривают. Сегодня пришла вот такая смс, очередная пугалка?

Вкладення

• Screenshot_20200130_102457.webp
    Screenshot_20200130_102457.webp
    46.6 Кб · Перегляди: 77
..., Вас попереджали стосовно інформування родичів/близьких про наявність заборгованості. Запланований виїзд бригади для з'ясування Вашого майнового стану. Рекомендуємо Вам бути вдома! Адреса вже на маршруті. Дата 31 cічня з 17.00 до 18.00. Таліон+ 0800215017
Мені зранку прийшло ось це

У мене теж сьогодні таке свято. Тіло було 8500, що й пропонують оплатити. Проплат зробила на 27000 з чимось. Продали за майже 28000. Єдиний плюс за
Кому було і чі дійсно роблять заборони?
63602A49-77F0-45B5-BC45-01CA6A8F8BB6.jpeg
Мені таке було ще на початку грудня. На Новий рік коханий зробив подарунок-поїздку до Єгипту... З'їздили, відпочити, ніяких заборон!!!! Лякають вони все!!!! Нічого вони не можуть зробити!!!!!

В талионе с сентяря или октября Маникам платила долго и закрывала раза 3 .Перед продажей маники тоже за 5000 предлогали закрыть

"..ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 31005,20 грн. Деталі за тел.: 0800215017 "
Всем привет. Вот такая фuгня сегодня пришла по смс от Talion_P
Я так понимаю маники меня продали? ;)

"..ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 31005,20 грн. Деталі за тел.: 0800215017 "
Всем привет. Вот такая ф*гня сегодня пришла по смс от Talion_P
Я тоже так поняла. Получила такое же, только сумма другая.

Всем привет. Вот такая ф*гня сегодня пришла по смс от Talion_P
И мне сегодня прислали..

Никто не приедет, им это не выгодно, если будут к каждому так ездить, то уйдут в убыток!
А талион это и есть манивео.
То звонят именно они,с манивео номером трезвонят, говорят за долг именно в манивео, и говорят, что оплата тоже через кабинет!
Звоните им сами! Если хотите закрыть кредит на своих условиях, звоните по сто раз, и твердо стоите на своем, что больше нет, готов заплатить вам... и досвидание, они так не будет трогать ваших знакомых, главное общайтесь, ну это если вы хотите платить на своих условиях

Назад
Угорі