Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Ох уже и не помню то ли 5 тыс Толи больше. Ниодного звонка не было.
Повезло вам... А взагалі, були такі випадки, що приїжджають ці Таліони, бо про готівочку то вже чула, що приїжджають. І на скільки то все серйозно?

Повезло вам... А взагалі, були такі випадки, що приїжджають ці Таліони, бо про готівочку то вже чула, що приїжджають. І на скільки то все серйозно?
нет. не приезжают. успокойтесь. готивочка приезжает но и там ничего страшного нет, просто дадут бумажку и все. талион позвони позвонит и забудет, новые должники на подходе. у манивео уже по 30 тыс кредиты начали выдавать, представляю сколько там будет невозвратов :sarcastic:

нет. не приезжают. успокойтесь. готивочка приезжает но и там ничего страшного нет, просто дадут бумажку и все. талион позвони позвонит и забудет, новые должники на подходе. у манивео уже по 30 тыс кредиты начали выдавать, представляю сколько там будет невозвратов :sarcastic:
Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...

Фух.... Порошки відлягло... Але, погодьтеся, вміють вони страху нагнати!
Мені теж майже тридцятку нагнали своїми відсотками.., то через це і страшно, бо це ж не 1000 і навіть не 2000...
то что они наглали это ерунда, все отталкивается только от тела кредита

Вот интересно они в своем уме...???
Если что тело было 6200, брала в конце августа, ни одной проплаты не делала и больше чем взяла отдавать не собираюсь.
Манивео получили мой запрос на предоставление документров - жду
Или нужно написать на юр.адрес Талиона

Вкладення

• Screenshot_2019-12-09-11-15-41-856_com.truecaller.webp
    Screenshot_2019-12-09-11-15-41-856_com.truecaller.webp
    71.8 Кб · Перегляди: 509
Вот интересно они в своем уме...???
Если что тело было 6200, брала в конце августа, ни одной проплаты не делала и больше чем взяла отдавать не собираюсь.
Манивео получили мой запрос на предоставление документров - жду
Или нужно написать на юр.адрес Талиона
Оце і в мене таке ж саме! Походу ми з вами разом будемо їх зустрічати?

Я всегда рада гостям, но никто не приходит???
А я люблю по гостям ходити? але, до вас далекувато... Прийшла б, домовилися б з калєками тими, щоб і вони нагрянули, так сказать, одним пострілом двух зайців і чикнули б?

Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Они уже раз десять приезжали, и каждый раз после приезда, ш :cray: :cray:лют обиженное смс, что дома никого не было. Сегодня опять обиделись.:cray::cray::cray:

Они уже раз десять приезжали, и каждый раз после приезда, ш :cray: :cray:лют обиженное смс, что дома никого не было. Сегодня опять обиделись.:cray::cray::cray:
Та майте ж ви совість, та посидіть вже дома, на кінець! Люди тратятся на пальне до авто, налаштовую себе... А ви.... Ой, не добра ви людина????????

Та майте ж ви совість, та посидіть вже дома, на кінець! Люди тратятся на пальне до авто, налаштовую себе... А ви.... Ой, не добра ви людина????????
Та я, когда из дома выхожу, бумажечки в дверях оставляю. Подождите, щас вернусь. :ahaha: :sarcastic: :ahaha:

у манивео уже по 30 тыс кредиты начали выдавать, представляю сколько там будет невозвратов :sarcastic:
На праздники клиентов наверно дохрена будет. Не завидую я звонилкам сколько им прийдется звонить. ?

Та я, когда из дома выхожу, бумажечки в дверях оставляю. Подождите, щас вернусь. :ahaha: :sarcastic: :ahaha:
А я так боюся цих їхніх листів і смсок, капєц просто! Потім подумаю, подумаю, ну і д*pa, що боюся.
На праздники клиентов наверно дохр*на будет. Не завидую я звонилкам сколько им прийдется звонить. ?
Ну, будуть свою зарплату відпрацьовувати, не дарма ж вони там сидять ті жертви абортів?

А я так боюся цих їхніх листів і смсок, капєц просто! Потім подумаю, подумаю, ну і д*pa, що боюся.
Та пусть пишут, работа у них такая. Вы их оставляйте, а вечером вместо сказки на ночь перечитывайте. :mail1: :mail1: :mail1:

Та пусть пишут, работа у них такая. Вы их оставляйте, а вечером вместо сказки на ночь перечитывайте. :mail1: :mail1: :mail1:
Та ну.... Не хочу я таких казок! Краще мати біля себе "сказочника" щоб якісь гарні казочки розказував?

Назад
Угорі