Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

По моїх підрахунках
Ігнорувати, потім перед святками запропонують тіло закрити, якщо звісно захочете шось закривати
По моїх підрахунках я вже півтора рази закрила тіло пролонгаціями... Не маю я бажання цим долбойобам ще щось давати?
Просто переживаю як вони себе ведуть...

По моїх підрахунках

По моїх підрахунках я вже півтора рази закрила тіло пролонгаціями... Не маю я бажання цим долбойобам ще щось давати?
Просто переживаю як вони себе ведуть...
Я теж переживала, а потім плюнула на них тай все. Якби батько не пресував, то і тіло б не закривала

через який час домовились? самі тіло запропонували ?
Рівно через місяць, самі зателефонували і в честь чорної пятниці запропонували закрити за тіло. Правда я їх місяць ігнорила, так вони брата знайшли, а він вже батькові доклав шо у мене борги, тай таке...
А наярюють часто? До родичів добралися?
Дзвонили до брата так як він контактним був, ще знайшли тітку яку я бачила напевно раз в житті і родичів з росії, але їм певно не телефонували бо звідти вісток не було. Тай навряд чи вони знають хто я, бо ми ніколи в житті не спілкувалися
А наярюють часто? До родичів добралися?
Не знаю чи часто наярювали, бо в мене було з ними 5 шаражок і по всіх просрочка

Останнє редагування:
Ось цей 0639474753 каже що з Таліону представляється Віктором геть знахабнів дзвонить людям яких я раз в житті бачив знайомим сестри навіть командиру частини подзвонив погрози іншим людям це взагалі якийсь маразм сказав,рідні що мене з армії вигнали два місяці тому,що вони там пють
Подав заяву на урядову лінію відправили один в нацфін запит інший в нац поліцію
Ситуація оплатив манівео 15000,решту мали як військовому списати,а вони Таліон плюс продали договір мене звісно повідомили лише смс і в лк маніків і як можна дзвонить і казати да тіло 15000 оплатили а зараз ще 33000 давайте 50% оплатіть і все що за бред оплатить ще половину від частини яку мали списати взагалі

А мне сегодня такое пришло))) "Ваш борг перед ТАЛІОН ПЛЮС передано до CreditExpress.У Вас 4 години для сплати боргу!№ квитанції повідомте за тел 0442517288"какой договор? От кого меня они купили? Хз странные они.... нет быстрее тупые.

Те же грабли только сбоку. Мне сегодня смс от талиона , что я в маршрутном лесте?
И мне,и чтоб всю сумму при себе имела,тело 6,хотят 25
И мне,и чтоб всю сумму при себе имела,тело 6,хотят 25
Самой смешно,6к нет,а 25 всегда при себе держу....копеек:ahaha:

Останнє редагування:
Они звонят всем подрят, обзвонили всех кому только не лень, пол города уже знает, но мне то всё равно, кто и что там думает об этом. Долго они будут доставать? А то уже сил нету игнорировать их, и слушать как родители нервничают, я им всё объяснил, они поняли, не разговаривают уже с ними

Они звонят всем подрят, обзвонили всех кому только не лень, пол города уже знает, но мне то всё равно, кто и что там думает об этом. Долго они будут доставать? А то уже сил нету игнорировать их, и слушать как родители нервничают, я им всё объяснил, они поняли, не разговаривают уже с ними
кому конкретно звонят? вы такой известный что до вас есть дело половине города?

Например кому, эти люди связаны с Вами или просто незнакомым звонят?

Знакомым, и малознакомым людям, людям которых в глаза никогда не видел, но родители знают их.
Ну тем, кого знают родители, но никак не знаю я

Предыдущая часть темы тут: Талион плюс [Part-3]

Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?

Останнє редагування модератором:
Всім доброго дня. Сьогодні Таліон знову погрожує?. Знову питання(знаю що багатьом вже набридли такі питання, але....) чи реально це все? Може хто стикався з цим? Поділіться "опытом".
Кожен раз налаштовую себе, що всі ці повідомлення блеф, але.... Трошки "стрьомненько"

"ПІП залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо вас та/або родичів. Рекомендуємо вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
ОСЬ ТАК... ?
Та не звертайте уваги. Незабаром свята запропонують акцію Вам!

Назад
Угорі