Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Кому звонил Ляшенко Игорь Игоревич из талионов? На удивление очень культурно разговаривал. Или это первое время, а потом терор начнётся?

Тоже самое и у нас.
Post automatically merged:

Вы правильно понимаете, но обычно если и присылают, то ксерокопии каких то "документов", типа имеющих отношение к договору переуступки.
Ага,ясно.Значит им я точно ничего не должна

А звонили лише вам чи рідним тоже?Бо в мене сьогодні всім рідним смс відіслали?
А в мене вже сусідка на них заяву в поліцію написала, ждем результат))

Народ я і сусіди до яких дзвонили і погрожували будим їхати в прокуратуру писати заяву на тих придурків, давайте усі разом з усіх районів міст областей кому вони тріпають нєрви збирайтесь і їдьте пишіть заяви що б тих чортів закрили))

Останнє редагування:
Добрий день)мне прислали: "заборгованість перед Манівео відступлена в Таліон Плюс. Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 16000,00 грн. Деталі за тел.: 0800215017"

Как реагировать?и что они могут сделать?

Добрий день)мне прислали: "заборгованість перед Манівео відступлена в Таліон Плюс. Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 16000,00 грн. Деталі за тел.: 0800215017"

Как реагировать?и что они могут сделать?
Читать ветки о талионе тут все подробно расписано.

Здравствуйте.Мне сегодня прислали: "Фамилия, залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо Вас та/або родичів. Рекомендуємо Вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
Что ожидать? Недоедут?

Здравствуйте.Мне сегодня прислали: "Фамилия, залишилось 2 дні для вирішення питання стосовно БОРГУ перед Таліон+. За відсутності дзвінка - відвідуємо Вас та/або родичів. Рекомендуємо Вам не залишати місто! Деталі за тел.: 0800215017"
Что ожидать? Недоедут?
Мне слово в слово пришло тоже. Стандартная рассылка. Ничего не последует за этим. А вот вопрос где их активные действия? Настораживает как-то

Что ожидать? Недоедут?
Конечно же нет!

Мне слово в слово пришло тоже. Стандартная рассылка. Ничего не последует за этим. А вот вопрос где их активные действия? Настораживает как-то
Мені теж таке прислали пару днів тому. А сьогодні прийшло що 20.09 приїдут. Як думаєте приїдут?

Мені теж таке прислали пару днів тому. А сьогодні прийшло що 20.09 приїдут. Як думаєте приїдут?
Они же не бессмертные, чтоб после всей их грязи, угроз и оскорблений показаться на глаза ??конечно не приедут... Мне тоже обещали приехать, но 8 месяцев не могут доехать и перепродали меня ?

Они же не бессмертные, чтоб после всей их грязи, угроз и оскорблений показаться на глаза ??конечно не приедут... Мне тоже обещали приехать, но 8 месяцев не могут доехать и перепродали меня ?
Перепродали і як справи з кредитом

Перепродали і як справи з кредитом
Вообще не в курсе ?, поменяла сим, а родные не берут трубку с чужих номеров! В личные кабинеты не захожу... А так тоже было, манивео написали, что им ничего не должна! А значит никому ничего не должна!

Что ожидать? Недоедут?
Приходило таке смс разів 3,жодного разу недоїхали, після смс ще 2 рази дзвонили але ігнорила і вже десь 2 тижні тишина

Мені теж таке прислали пару днів тому. А сьогодні прий
Мені сьогодні прислали ось таке "
Мені сьогодні прислали ось таке"
Мені сьогодні прислали ось таке"фаміліяп,ризначено повторне відвідування за адресою. У випадку отримання рішення суду можливе використання заходів примусового виконання рішення відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". Вирішіть питання про погашення заборгованості сьогодні. Таліон+ 0800215017" кому ще таке приходило???????

Видимо сегодня опять день рассылок: уже три смс от них об очередном визите...никак бедняги не доедут:dash1::кофе:
Прийшло ось така смс , Вас попереджали стосовно інформування родичів про наявність заборгованості. Підготуйте квитанцію і проінформуйте близьких про необхідність її пред'явити бригаді, щоб підтвердити закриття кредиту. Адреса уже на маршруті. Дата 20.09.2019р. Деталі за тел. 0800215017 Таліон+"очікувати чи ні як думаєте?

Останнє редагування:
Приходило таке смс разів 3,жодного разу недоїхали, після смс ще 2 рази дзвонили але ігнорила і вже десь 2 тижні тишина

Мені сьогодні прислали ось таке"фаміліяп,ризначено повторне відвідування за адресою. У випадку отримання рішення суду можливе використання заходів примусового виконання рішення відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження". Вирішіть питання про погашення заборгованості сьогодні. Таліон+ 0800215017" кому ще таке приходило???????

Прийшло ось така смс , Вас попереджали стосовно інформування родичів про наявність заборгованості. Підготуйте квитанцію і проінформуйте близьких про необхідність її пред'явити бригаді, щоб підтвердити закриття кредиту. Адреса уже на маршруті. Дата 20.09.2019р. Деталі за тел. 0800215017 Таліон+"очікувати чи ні як думаєте?

Ахахаха, до мене вже місяць так їдуть! Але вони дуже агресивні, тиждень дзвонили мамі, дозвонились головну дікарю на роботі, то був жах. Мама написала заяву в поліцію і зараз тиша, як там далі буде хз

Звонили с этой шараги... Угрожали позвонить родным...сет как то стрёмно стало((( опять этот ад(((

Звонили с этой шараги... Угрожали позвонить родным...сет как то стрёмно стало((( опять этот ад(((
Мне тоже клоун звонил ,говорит за 2 тела вопрос решаем-Говорю НЕТ,идите в суд,а они никакую ,говорят будем искать другие методы

Ахахаха, до мене вже місяць так їдуть! Але вони дуже агресивні, тиждень дзвонили мамі, дозвонились головну дікарю на роботі, то був жах. Мама написала заяву в поліцію і зараз тиша, як там далі буде хз
До мене недзвонять вже десь місяць ,сказала що буду писати заяву в поліцію то від мене відстали, так замість мене до сусідки домахались так та заяву і написала,вже не дзвонять тіки мені смс шлють, сьогодні ось таке прийшло як думаєте що будуть робити "Ваш борг не сплачено. Ми ініціюємо порушення кримінальної справи за ст. 190 КК України (Шахрайство). Крім цього, в рамках судової процедури буде звернено стягнення на Ваші грошові кошти, в тому числі, якщо вони перебувають у інших осіб або Ви володієте ними спільно із іншими особами, відповідно ЗУ "Про виконавче провадження". 0800215017 Таліон+"???

Я уже начинаю нервничать и скучать. Талион уже три месяца дают спокойно жить. Странно. В чем подвох? Скучаю по этой мозговыноске :dirol:

Назад
Угорі