Талион плюс. Переуступка долга. Что это?

Манівео продали таліону ,подзвонили сказали оплатити до сьогодні інакше продзвон по всіх кого знайдуть,чи телефонують у вихідні дні?як з ними домовитись?таке ж мани4ю
20 мфо ці дві найбільш проблемні

Манівео продали таліону ,подзвонили сказали оплатити до сьогодні інакше продзвон по всіх кого знайдуть,чи телефонують у вихідні дні?як з ними домовитись?таке ж мани4ю
20 мфо ці дві найбільш проблемні
Якщо знайдуть,то дзвонитимуть.

Талион разве сильно проблемный ?
Вчора знайшов половину родичів обдзвонили,сказали до сьогодні оплатити або почнуть дальше продзвон,що робити не знаю
На даний момент в такому стресі що думки в голову лізуть лише неадекватні

У кого как. Бывают хуже кредитпроминцеста...
У мене зовсім мені не дзвонили.
За 2 роки можливо 3 смс і все.
Пропонували тіло кредиту.
Потім півтіла.
Дали місяць,щоб закрити за півтіла
Закрила,зразу отримала довідку про відсутність боргу.
Спілкувались лише в вайбері.

Вчора знайшов половину родичів обдзвонили,сказали до сьогодні оплатити або почнуть дальше продзвон,що робити не знаю
Дурні думки геть викинути з голови!Родичам кажіть щоб з ними не спілкувались,або посилали лісом.

Уже сообщили что у Вас долги,самое неприятное уже позади.Дальше не брать трубку

Дурні думки геть викинути з голови!Родичам кажіть щоб з ними не спілкувались,або посилали лісом.
Родичі в мене не самі розуміючі, мама в сльозах 3 день
Боюсь що знайдуть ще когось і буде ще гірше
Родичі багато не розуміють,кажу всім що шахраї,але це безтолку

Родичі в мене не самі розуміючі, мама в сльозах 3 день
Боюсь що знайдуть ще когось і буде ще гірше
Мамі сімку змінити це перше,знайдуть і ?В них робота така шукати,обдзвонювати і молоти погрози і всяку фігню.Хто не в курсі вашої проблеми кажіть що шахраї,най скаржаться в поліцію на них.
Родичі багато не розуміють,кажу всім що шахраї,але це безтолку
А ви в чому винні що вони спілкуються з всякими непонятними і не адекватними особами?Посилайте всіх дружно в поліцію

Останнє редагування:
Мамі сімку змінити це перше,знайдуть і ?В них робота така шукати,обдзвонювати і молоти погрози і всяку фігню.Хто не в курсі вашої проблеми кажіть що шахраї,най скаржаться в поліцію на них.
Не може змінити сімку бо до неї багато чого привязано.
Я вже у такому відчаї,що не хочу завтра прокидатись

Мене теж продали, дзвонили.через рік запропонували тіло+деякий%

Тю що ще за дурниці в вашій головушці? Через кого чи через що ви такі дурниці собі взяли в голову?Через прищавих і не адекватних калів?У вас в родині всі живі і здорові,це саме головне!А остальне все поправимо. А мама якщо нехоче сімку міняти нехай скачає програму блокування номерів (труколлер,гетконтакт. . .....)

Не хвилюйтесь все буде ок

Тю що ще за дурниці в вашій головушці? Через кого чи через що ви такі дурниці собі взяли в голову?Через прищавих і не адекватних калів?У вас в родині всі живі і здорові,це саме головне!А остальне все поправимо. А мама якщо нехоче сімку міняти нехай скачає програму блокування номерів (труколлер,гетконтакт. . .....)
Вона більше хвилюється що будуть говорити по місту після такого обдзвону і розсилки,місто маленьке ,от і давить на мене слфзьми і репутацією а я вже просто не витримую,з усіма мфо +-спокійно,а ці доводять вже конкретно
Боюсь уявити що буде завтра,якщо сьогодні я не внесла оплату яку мала

Вона більше хвилюється що будуть говорити по місту після такого обдзвону і розсилки,місто маленьке ,от і давить на мене слфзьми і репутацією а я вже просто не витримую,з усіма мфо +-спокійно,а ці доводять вже конкретно
Боюсь уявити що буде завтра,якщо сьогодні я не внесла оплату яку мала
Не внесли і правильно.Я також живу в маленькому місті і нічого пережила і дзвінки (міському голові, директору коледжу і ще пів місту це ті що мені повідомили і були послані в поліцію, я то при чому до цих дзвінків:)),і фотоколажі у вайбері родичам і знайомим і от я жива,здорова.І не скажу що оточуючі до мене гірше відносяться.Сказала що шахраї і стою на свому

Назад
Угорі