Талион+ делает нотариальную напись?

88AF0617-905E-486A-B31F-15223A5D0796.jpeg

Прислали сегодня такое, не знаю что делать?
Кому после это ставили мне?
И скажите если снимать долго ждать?
Напис вони роблять.Попереджати наврядчи будуть.Зноситься по різному.Читайте розділи відповідні.Перевіряйте себе в реєстрах.

Ну самое первое, это взять себя в руки и перестать паниковать. Вам выше правильно ответили. На вопрос долго ли снимать вам точного времени никто не скажет, всё индивидуально. Вы на форуме и это уже хорошо. Читайте инфу

Спокойнее. ) Мне такое приходило пару недель назад, после этого кому - то продали, кому - хз. Выше правильно ответили : это пугалка. Но, в свете популярности ИНН, модная пугалка.

Ситуація така,що батько згодився на своє імя оформити кредит в манівео , на 9000 ми платили дуже багато пролонгацій потім -50 відсотків була знижкп на відсотки ,і коли сталася просрочка декілька днів вони цв акційні проценти анулювали і вийшло зразу -40к просрочки .Потім продали Таліону .Зараз прийшов напис на 46 тисяч і ще 4600 винагорода нотаріуса.В надписі йдеться про арешт рухомого і нерухомого майна.В батька одна пенсія .Я в паніці незнаю,що робити чи можу я зносити напис від його імені.Йому 67 років я не хочу казати про це ,бо недавно переніс інсульт.

Ситуація така,що батько згодився на своє імя оформити кредит в манівео , на 9000 ми платили дуже багато пролонгацій потім -50 відсотків була знижкп на відсотки ,і коли сталася просрочка декілька днів вони цв акційні проценти анулювали і вийшло зразу -40к просрочки .Потім продали Таліону .Зараз прийшов напис на 46 тисяч і ще 4600 винагорода нотаріуса.В надписі йдеться про арешт рухомого і нерухомого майна.В батька одна пенсія .Я в паніці незнаю,що робити чи можу я зносити напис від його імені.Йому 67 років я не хочу казати про це ,бо недавно переніс інсульт.
Я теж годину тому дізналась ,що у мене напис,як раз сьогодні рівно 7 місяців на форумі, Подарунок так собі... Зв'язуйтесь з юристом.

Кто влепил, если не секрет?
Горай,а потім перенаправлено виконавцю виконавчого округу області
Я теж годину тому дізналась ,що у мене напис,як раз сьогодні рівно 7 місяців на форумі, Подарунок так собі... Зв'язуйтесь з юристом.
З ким ?

чи можу я зносити напис від його імені.
Боюсь что отцу надо рассказать все таки. Просто найдите подход.Но я за мужа могу только звонить помощникам судьи. Мне говорят ,но документы не дают. спросите у юристов. Вообще то это суд. И ваш отец должен подать иск.

Назад
Угорі