Таллион +, Сергей Буров

• Автор теми Автор теми Ksenija 4515
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 14K

Ksenija 4515

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
21
Бали
5065
Ksenija 4515 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В моей жизни появился новый человек Сергей Буров. Форумчане, подскажите, чего ждать от этого урода? Сообщения приходят на очень приятные (( У него получилось нагнать на меня страх (

В моей жизни появился новый человек Сергей Буров. Форумчане, подскажите, чего ждать от этого урода? Сообщения приходят на очень приятные (( У него получилось нагнать на меня страх (
Он Вам сам пишет? И что же?

Якщо Ви стосовно цього, то не звертайте уваги, він планує одночасно до всіх приїхати... прям Кашпіровський будет сеансы проводить ))

Вкладення

• FastStoneEditor1.webp
    FastStoneEditor1.webp
    37.9 Кб · Перегляди: 253
Якщо Ви стосовно цього, то не звертайте уваги, він планує одночасно до всіх приїхати... прям Кашпіровський будет сеансы проводить ))
Слово в слово прийшло таке повiдомлення. Це Манiвео?

Пишут, что моя встреча с ним неизбежна и он получит то, за чем придет
Так там же продолжение есть, если какие то непонятным выйдут звонить по телефону. Не переживайте, мужу моему за меня тоже такое пришло

Не воспринимайте буквально всю его писанину. Вычеркните его из своей жизни вообще.

Ну посмотрим что этот сергийко придумает.
Буду держать всех в курсе, надеюсь на взаимность)) Спасибо, что откликнулись на моё сообщение. У меня уже и Мамедов был, и Сарксян, буду теперь ещё и с Буровым общаться

мені теж сьогодні прийшло таке смс на "контактний" номер телефону)) якось ні холодно ні жарко. Вже й почала забувати за свої борги, особливо після того як нещодавно вийняла сім-картку, яка фігурувала у всіх 11 МФО. Викинута сімка - запорука спокою! Мене й не турбували особливо, я себе більше сама накручувала читаючи повідомлення на форумі як то одних на автододзвін поклали, то інших, то сусідів обдзвонили, то родичів далеких знайшли. В страху очі великі, а по факту на разі пшик. Сонечко гріє, пташки співають, життя прекрасне.

Назад
Угорі