Ситуация с CashPoint (Благо)

• Автор теми Автор теми Fagot
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 18K
  • Теґи Теґи
    cash point благо
У мене просрочка2,5 місяці,перші дві неділі звонили мені та контактним,ще місяць на нас включили автовідповідач,через півтора місяці сума перестала рости(з 3,500 тіла ,виросло до 9500) включили автовідповідач про реконструктизацію.що розділять борг на 3 платежа. Вчора звонив якийсь хрен(в труллері підписаний "колектор убл*док"

1. Він,"як справи,совість не мучає,ночами спите нормально?"Я"так,дякую,вашими молитвами.."він"подаю в міліцію ,ви шахрайка"Я"Добре,ваше право"він"ні краще я в соц службу подам,балакав з вашими сосідами,живите а жахливих умовах,діти голодні,в обносках ходять"Я"добре,спасайте дітей!бо без вас я ніяк))"Він"кажіть адресу ,через час у вас гості будуть"я"не клейте дурня,у вас всі моі дані є."він"зараз включу запис,кажіть хто ви де живите,і що відмовляєтеся платити"я"в честь чого?"він "ви взагалі договір читали?" ну і тд.в кінці він пішов в сексуальну прогулку.

Screenshot_20190410-090802.webp Ось номер ,хто не хоче собі псувати нерви,краще не беріть.Путнього точно нічого не скаже.

kattysob, у вас при каждом продлении выдавался новый договор. И при просрочке , получается что вы ни разу не оплачивали

Ось про мене і благо згадало. Дзвоне такий вічнивий хлопчика в дев'ять вечора і каже "коли будемо платити" , а я"грошиків немає", "а що ви собі думаєте", я "та багато чого", "то коли віддаватимете", кажу "ну немає чим", "так одолжіть у когось", я "а в кого, нікого немає", вообщем прошлися за те що я безвідповідальна, що мене з квартири виселять і щоб я брала все з дому і несла в ломбард, тут все оцінять і поможуть. Да щас, я представила як я на плечах в інше місто тягну техніку. Сказав, що фіксує відмову. От мені цікаво є десь прописано до якої години можуть телефонувати. Трубку приходиця брати, робота вимагає.

Мне пришло сообщение,что продали в Прайм Альянс.Что за контора,кто знает?

смотрите как, как захоботились "крупные финансовые компании" с "грамотными" сотрудниками, которые в общем и целом работу свою работают строго по букве закона, а еще ни разу и никому ничего не "нажевывают в уши" за рамки тех самых, общепринятых законов, выходящее ...

:bad::bad::bad:

или особенно когда пишут смс с ошибками, или несильно великовозрастные сотрудники делают голос по грубее, дабы сУрьезными дядьками казаться, или немыслимые имена и отчества себе придумывают (ну есть, конечно такие сочетания имени и отчества, но вот как-то слабо верится, что именно мне позвонил Сам (!!!) Владислав Альбертович и грубовыжимаемым голосом сказал (прочитал по бумажке) о том, что он какой-то там кто-то где-то что-то из елевыговоренного департамента только что придуманной компании, а еще он будет рассматривать мою реструктуризацию или списание процентов с каким-то там директором стола или начальником кабинета)

з.ы. простите ... наболело!
з.з.ы. всем хороших выходных и стальных нервов в НАШЕМ нелегком, обязательно победоносном, движении против мЭфЭо )))

У мене просрочка2,5 місяці,перші дві неділі звонили мені та контактним,ще місяць на нас включили автовідповідач,через півтора місяці сума перестала рости(з 3,500 тіла ,виросло до 9500) включили автовідповідач про реконструктизацію.що розділять борг на 3 платежа. Вчора звонив якийсь хрен(в труллері підписаний "колектор убл*док"

1. Він,"як справи,совість не мучає,ночами спите нормально?"Я"так,дякую,вашими молитвами.."він"подаю в міліцію ,ви шахрайка"Я"Добре,ваше право"він"ні краще я в соц службу подам,балакав з вашими сосідами,живите а жахливих умовах,діти голодні,в обносках ходять"Я"добре,спасайте дітей!бо без вас я ніяк))"Він"кажіть адресу ,через час у вас гості будуть"я"не клейте дурня,у вас всі моі дані є."він"зараз включу запис,кажіть хто ви де живите,і що відмовляєтеся платити"я"в честь чого?"він "ви взагалі договір читали?" ну і тд.в кінці він пішов в сексуальну прогулку.
Screenshot_20190410-090802.webp Ось номер ,хто не хоче собі псувати нерви,краще не беріть.Путнього точно нічого не скаже.
А як справи у вас із Прайм Альянс?

Марічка, этот вопрос в тему о Прайм Альянс

Назад
Угорі