Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А меня почему то Вердикту(((Оптовый день
Ви мали справу з Прайм Альянс? підкажіть,що означає наследникиСправа в тому,що вище про них згадано,і вони наследники кешпоінта.
Я якраз не мала.Сама цікавлюсь.Просто кеш поінт продає кредити їм.Ви мали справу з Прайм Альянс? підкажіть,що означає наследники
Тоже интересно подают или продают?З кеш пойнт трохи стремно не платити, бо договір підписаний вручну, вони в суд подають, хтось має досвід
Вони продають Кредит Капіталу? Чи в суд подають.. брала кредит на відділенні. Ще й маму туди всадила. Обоє не платимо. Страшнувато. Все таки фото, та підпис є....((((В моем случае действительно имеет))
С головой))
При передаче портфеля долгов ККапиталу, похоже,потеряли мой договор))
Ну если он был...)
Забейте была снимки та самая проблема через месяц зделали рек реструктуризацию и каждые 15 дне надо было вносить энную суму для погашения долга сичас грызу локти Иза них залез в такие борги что уже 17 мфо и про строчки + у супруги 15 ну вобшем сума вприделах за 100000 к звонят угрожают но к родствиникам ешче не добрались всьо за работу беспокоюсь если дозвоняца начальству то принял стратегию что украли кошельок з картами и данными теперь наярюют но ни коких документов не представляют и запугивают как. Сказал мой адвокат что говори что написал заевление о мошенничестве и пускай пришлют документы с потписю и мокрой печатью а там будем розбираца с этими мфошниками.В мене тіло 20000 нарахували за 12 днів+12920 негайно оплатити, за місяць певно буде більше 53 тисячі як їх віддати???хтось з ними домовився??
Но шо приіхали?Вони мене продали альянсу а ти обицяюиь сьоголни приихати
Хтось мав справу з альянсом/
Ніхто не приїде)))Вони мене продали альянсу а ти обицяюиь сьоголни приихати
Хтось мав справу з альянсом/
Крассава 5 балов вот ето они вас здоили((((Добрий вечір,у мене така ситуація-рік тому взяв 2000,з пролангаціями дійшло тіло до 12500,заплатив уже біля 40 000 тисяч за пролангаціями і винен ще 15 000 тисяч плюс за кожен день просрочки винен 500 грн.Підскажіть,що робити?Чи допоможе позов до суду?
Не слушайте их, вы под заставу брали кредит? Если нет то пусть Пугалки и дальше пугают, у моего знакомого кредит в 8000 тис, не платит уже 2,5 года и ничего, письма и всеЛюди Кешпоінт тіло 20000 з відсотками 37000 треба віддати прострочки 17 днів.Сказали що хату заберуть і все що є в хаті !!!!
Хто з ними мав справу!!!
Спасибо.Natalli, странно,что не пошли на уступки они ?.. парню с работы в декабре они сняли штрафы,оплатил им вроде 1000 и ещё 1000 должен был на протяжении недели отдать им. А в январе остальное... Но вроде как не вышло ему так платить...
Тоже наяривали ему постоянно и контактным звонили...