Свеа фінанс та кредит експрес ллсі.

• Автор теми Автор теми Nataliay
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 54

Nataliay

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
Nataliay не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня був кредит у слон кредит тіло 5000 тис продали Свеа фінанс ті хочуть 21000 сьогодні телефонують кредит експрес ллсі що вони представляють Свеа фінанс що документи готується до суду, на уступки не йдуть.Чи дійсно можуть подати до суду.

Доброго дня був кредит у слон кредит тіло 5000 тис продали Свеа фінанс ті хочуть 21000 сьогодні телефонують кредит експрес ллсі що вони представляють Свеа фінанс що документи готується до суду, на уступки не йдуть.Чи дійсно можуть подати до суду.
Свеа тугие на договоренности.. зависит от того давно ли вас им продали, сразу в суд вряд ли пойдут, я думаю уменьшат ещё свои хотелки

Свеа тугие на договоренности.. зависит от того давно ли вас им продали, сразу в суд вряд ли пойдут, я думаю уменьшат ещё свои хотелки
Десь місяць 3 приблизно , говорила з жінкою не згідна розбити на частини. Каже типу в них не має поки що лояльних умов готові закрити за 10000 одним платежем. Потім мені в телеграм написав якийсь чел щоб зверталися до нього він може погодитися на 10000тис розділити на частини. Буду їм ще писати може все таки виламаю.

Назад
Угорі