Сусід хоче подати на мене в суд. Які наслідки, як себе поводити?

• Автор теми Автор теми Просто О.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 5K
ур*ди Кешбері тероризують сусіда якого я незнаю і не бачила вживу. Він сусід там де живе моя мама. Він налетів на неї і сказав шо подає на мене в суд. Шо найняв юриста. Сказав шоб я завтра підїхала до нього додому і пояснила як я могла зробити його поручителем.Як мені себе з ним поводити, що казати. То самі кончєні шаражки. . Я написала заяву в поліцію але толку. Шо мене очікує якшо він подасть в суд на мене?

Нічого не буде Вам

Ви в суді скажите, що сусід невміняємий і все.

Там 2 сторони --------------1. Ваш сусід. ------------- 2. Ті хто йому звонять.

Ви тут ні до чого.

Как же нелепо это звучит, мне интересно что они в суде скажут?
Юрист, если таково имеется просто качает деньги с вашего лохососеда, а он простофиля верит голосу в трубке...
Дайте его номер я ему скажу что он обязан переписать на меня имущество, иначе ему не поздороваться!

У меня чет тоже раззвонились. Труколлер в помощь. Хац идут лесом, надоели.
У меня они нашли соседку и ее детей которые годика 3 уже не проживают в моем поселке, так она даже с Киева приехала что бы устроить кипиш (мы с ней и до этого вместо здрасте друг друга на**й посылали). Но мать ей пристроила так нормально, что быстро первой маршруткой уехала обратно.

У меня они нашли соседку и ее детей которые годика 3 уже не проживают в моем поселке, так она даже с Киева приехала что бы устроить кипиш (мы с ней и до этого вместо здрасте друг друга на**й посылали). Но мать ей пристроила так нормально, что быстро первой маршруткой уехала обратно.
Нифигасе! То, по старой привычке еще раз пошли в пешее?

На маршрутку потратилась. Идейная чума...

Я бл"дь подожду когда она еще приедет вместе со своими дочками, устрою ей хай какого мне теперь звонят по поводу ее детей!
Прикольна ідея)) ще можна на листочку надрукувати ,,розшукується боржник.........( і її фіо)" хай докаже, що не вона?

Мені б так. Мене нічого не минає. Я не везуча. Я читала шо комусь колажі, комусь прозвон, комусь ше шось. А мені всьо зразу і всьо на купу. То винос мозгу
Мені,теж були колажжі,Іін,є.Але це не кінець життя.

Трукулер є. Ше б сусіди його мали було би круто. А так ше одна сусідка сьогодні мені надзванювала. Зразу настрій впав на 0
Ви її номер не давали, відправляйте її в поліцію хай пише і на них, і на вас, або скажіть, щоб заблокували номера і встановила той же труколлер. Не хоче- її проблеми. Нема чого падати настрою, не піддавайтесь на ті істеріки. Або мошенніки, або признатись, не то послати

Я бы съездил на вашем месте и спокойно объяснил соседу,так мол и так..И посоветовал не общаться с шарагами,объяснил бы,что номер через приват банк наверное коллектора выселили,а взяли мол 1000 а те 30000 хотят,что это не законно и пусть в суд подают,иначе никак. Я думаю тогда сосед успокоится и не будет тревожить ваших родных.Ну я так сделал со своими пару соседями,где родные живут.

ур*ди Кешбері тероризують сусіда якого я незнаю і не бачила вживу. Він сусід там де живе моя мама. Він налетів на неї і сказав шо подає на мене в суд. Шо найняв юриста. Сказав шоб я завтра підїхала до нього додому і пояснила як я могла зробити його поручителем.Як мені себе з ним поводити, що казати. То самі кончєні шаражки. . Я написала заяву в поліцію але толку. Шо мене очікує якшо він подасть в суд на мене?
Я думаю особо большого смысла с ним разговаривать нет, если он настолько неадекватно реагирует на подобные вещи, скорее всего он испортит вам настроение да и только, а на счёт суда мне смешно из наших людей которые пытаются пугать судом при первом удобном случае не понимая принципов работы его механизма, он не сможет подать в суд мне кажется с него там просто посмеются да и все , ведь какие аргументы он сможет привести в суде ? смотрите мне тут звонили какие-то люди и сказали что я поручитель?) Если ошибаюсь поправьте.

Назад
Угорі