Сусід хоче подати на мене в суд. Які наслідки, як себе поводити?

• Автор теми Автор теми Просто О.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 5K
ур*ди Кешбері тероризують сусіда якого я незнаю і не бачила вживу. Він сусід там де живе моя мама. Він налетів на неї і сказав шо подає на мене в суд. Шо найняв юриста. Сказав шоб я завтра підїхала до нього додому і пояснила як я могла зробити його поручителем.Як мені себе з ним поводити, що казати. То самі кончєні шаражки. . Я написала заяву в поліцію але толку. Шо мене очікує якшо він подасть в суд на мене?
Я,вже незнаю,чи ,я везуча,чи сусідам вмію донести?До,моєї свекрухи,теж люди приходили,говорили:,,Дзвонила служба безпеки,і говорила,що її син бере на них кредит,,Моя свекруха:,,Наберіть цю службу,,номер недійсний.Потім умнічка:,,Якщо ,мій син бере на Вас кредити,візьміть і Ви на нього,,Питають:,,Як?,,Свекруха:,,Так,як він на Вас,,

Просто О., добрый вечер! Ну для начала успокойтесь! Переведите дух! Если у вашего соседа с мозгами плохо то это его проблема, а юрист этот просто с него сдирает бабки, причём зная, что этогабсурд. Вам не нужно ехать к соседу, тем более что то объяснять! Хочет подавать, так пусть это делает, если есть лишние деньги.

До мене ,теж приходила сусідка,яку я в очі не бачила.Її і дочку поставила Монетка на дозвін.Пішла ,ще посміялися з нею

ур*ди Кешбері тероризують сусіда якого я незнаю і не бачила вживу. Він сусід там де живе моя мама. Він налетів на неї і сказав шо подає на мене в суд. Шо найняв юриста. Сказав шоб я завтра підїхала до нього додому і пояснила як я могла зробити його поручителем.Як мені себе з ним поводити, що казати. То самі кончєні шаражки. . Я написала заяву в поліцію але толку. Шо мене очікує якшо він подасть в суд на мене?
Буквально недавно была такая же ситуация и здесь ее описывала)) пару дней назад. Пусть подаёт, вам это никак не грозит.))) Я вызывала полицию они мне рассказали, что кому что не нравится пусть подают в суд или заявление в полицию, это просто спишут все и всё

Абсолютно нічого, скоріш за все просто лякає. А хоче витратити гроші на адвоката і суд-скатертью дорога, ви нічого нікому не давали, і хай хоть в Гаагу, хоть Папі Римському пише.
Чесно так надоїло. 3 місяць дзвінки і кожного дня все гірше. Коли це скінчиться

Хотіла б і я почитати його іск.....маразм

А потім коли іск буде складено.....я б хотіла побачити того,хто склав йому цей іск.. І задати йому декілька питань
Хіба бабки з нього викачають

В тоже до сусідки добралися приходила тоже грозила судом, поліцією, я їй казала, пояснила ну як я могла вас зробити поручителем якщо незнаю яка у вас фамілія, ніяк вас побатькові, ні номер телефону немаю, і щоб я вас поручителем зробила треба було вашої присутності, вашого підпису, паспорті дані, вона розбирався з ними, але щоб більше такого небуло, бо напишу заяву і поліцію і подам в суд.

Я,вже незнаю,чи ,я везуча,чи сусідам вмію донести?До,моєї свекрухи,теж люди приходили,говорили:,,Дзвонила служба безпеки,і говорила,що її син бере на них кредит,,Моя свекруха:,,Наберіть цю службу,,номер недійсний.Потім умнічка:,,Якщо ,мій син бере на Вас кредити,візьміть і Ви на нього,,Питають:,,Як?,,Свекруха:,,Так,як він на Вас,,
Мені б так. Мене нічого не минає. Я не везуча. Я читала шо комусь колажі, комусь прозвон, комусь ше шось. А мені всьо зразу і всьо на купу. То винос мозгу

Мені б так. Мене нічого не минає. Я не везуча. Я читала шо комусь колажі, комусь прозвон, комусь ше шось. А мені всьо зразу і всьо на купу. То винос мозгу
Колажжі в мене теж були.Один навіть не на мене.НЕгарні коллажі,розумні люди,це зрозуміли і далеко вони не пішли,так,як їх всі відфутболили.

А больше ваш сосед ничего не хочет? Какой суд? Вы совершали против него противоправные действия? Или это Вы его терроризируете, а не Кешбери? Кто он такой, чтобы Вы к нему ехали и что-тообьясняли? Он - прид*рок, потому что ведет разговоры с МФО. Поэтому они ему звонили и будут звонить.

Хотіла б і я почитати його іск.....маразм

А потім коли іск буде складено.....я б хотіла побачити того,хто склав йому цей іск.. І задати йому декілька питань
іск - українською позов.

Назад
Угорі