Blusterer
Форумчанин
- Дописи
- 590
- Реакції
- 1301
- Бали
- 1148
Blusterer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
посмотрим))))ПочтиЗавтра ,точно на месте будет
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
посмотрим))))ПочтиЗавтра ,точно на месте будет
С Полтавы до Винницы неочень хорошая просматриваемостьпосмотрим))))
Та ним не выходит нихренаПопроси у Танипододеяльник

я в отпуске,могу много написать)))))хотя завтра еду.....после обеда)))))посмотрим))))
Можно на полосочки разчленитьТа ним не выходит нихрена![]()
Дати колготки,?Та ним не выходит нихрена![]()
но не к тебе))пока что....я в отпуске,могу много написать)))))хотя завтра еду.....после обеда)))))
Дати колготки,?
Якщо,що,то в мене і мило є
Ти звертайся,якщо мучитись не хочеш,есть знайомі,що бистро застрелять?
А,можна,я сьогодні буту таким ,,знайомим,,?Так хочеться бистро когось ,,не мучити,,застрелять
Цены нет тебе,и слов чтоб описать твою доброту?Ти звертайся,якщо мучитись не хочеш,есть знайомі,що бистро застрелять?
Ти на нього не похожа,зовсім і пістолета в тебе нема?А,можна,я сьогодні буту таким ,,знайомим,,?Так хочеться бистро когось ,,не мучити,,
ЄТи на нього не похожа,зовсім і пістолета в тебе нема?
Звичайно можна,Кіллер добрий.Зараз його немає,но як приїде проси,він поможе???Цены нет тебе,и слов чтоб описать твою доброту?
А можно за кого-то их попросить помочь,чтоб не мучились??
Іграшковий???
опасна жінка.но я не боюсь))))
І,взагалі, не зовсім,я опасна,але маленькаопасна жінка.но я не боюсь))))
Іграшковий,теж є,і не одинЗвичайно можна,Кіллер добрий.Зараз його немає,но як приїде проси,він поможе???
Іграшковий???

хочу подивитись))))І,взагалі, не зовсім,я опасна,але маленька
Іграшковий,теж є,і не один![]()
На іграшковий пістолет?хочу подивитись))))
Після трьох можна не віддавати зовсімНету такого,сумма долга может быть и 100 000 с 2 тысяч и это законно,я сам этим вопросом задавался,но разобравшись,расстроился.
Вот если не лень читать дам ссылку
Стягнення процентів. Судова практика, правомірність стягнення процентів за користування чужими коштами - Sayenko Kharenko
В кратце,в ней описаны законы и решения верховного суда ,последнего,в 2019 году,на который ссылаются суды низших инстанций .Суть такова там : проценты за просроченные продукты могут начисляться до 3х лет к сожалению.