CreditKasa Суди Кредиткаса

Вигравати завжди не реально , ви напевно людина з цієї мфо або іншої якщо кажете ще кк виграє завжди, є справа 373/989/23 в судовому реєстрі де ваша нахвалена кк програла суд жінці, суд присудив лише тіло без відсотків, тому я б не радив вам так одностайно стверджувати що кк всемогуча, завжди є можливість виграти у КК і зробити так що присудять тільки тіло, треба знати підходи в кожній справі.

Вигравати завжди не реально , ви напевно людина з цієї мфо або іншої якщо кажете ще кк виграє завжди, є справа 373/989/23 в судовому реєстрі де ваша нахвалена кк програла суд жінці, суд присудив лише тіло без відсотків, тому я б не радив вам так одностайно стверджувати що кк всемогуча, завжди є можливість виграти у КК і зробити так що присудять тільки тіло, треба знати підходи в кожній справі.
В мене така підозра, що ця каса комусь заплатила, щоб виграти перші справи з новими договорами і всіх налякати, щоб люди навіть не думали боротися

Теж такої думки, збільшила відсоток повернень, зараз більше людей платять їм навіть тіло з відсотками, щоб не подали до суду, їм купити декілька справ не склало труднощів а ефект моментальний - менше прострочених кредитів і більше грошей зароблених, маркетологи в них реально хороші.

Желаю вам удачи, много хотят?
Трішки да ) з 18 накрутили 90. Але обрав адвоката з форуму тому не переймаюсь , переможу то чудово а ні то я знав на що йшов )
Доречі саме смішне що застосували до мене програму лояльності , списали 6000 , а 90000 залишили :)

Трішки да ) з 18 накрутили 90. Але обрав адвоката з форуму тому не переймаюсь , переможу то чудово а ні то я знав на що йшов )
Расскажите потом чем закончилось интересно присудят хоть половину из запрошенного или нет

Расскажите потом чем закончилось интересно присудят хоть половину из запрошенного или нет
Як тільки відбудеться суд все розпишу , але впевнений навіть якщо програю то в апеляцію піду тож це буде не кінець історії)

Як тільки відбудеться суд все розпишу , але впевнений навіть якщо програю то в апеляцію піду тож це буде не кінець історії)
Очень интересно остался он один у меня, пока нет в судовой владе, я все закрыла кроме них, что ж они теляться с 4000 в убки уже 31, ждём вашего решения как они присудят, держу кулачки 👌👌👌

Через какое время подали в суд?
На 270 день , за місяць до закінчення строку . Проте як зауважували люди з форуму вони можуть подати і через два місяці , а можуть і не подати зовсім . Дуже непередбачувані чортяки)

В мене був суд з касою ..
Договір з 28.08.22
суд задовольнив повністю на їх користь
Я теж програла суд з ними, що ви робили сплатили все зразу? Чи якось домовились частинами платили

Можливо хтось з цим стикався, щоб домовитися з ними частинами сплатити без виконавчого провадження

Назад
Угорі