НаталиД
Форумчанин
- Дописи
- 528
- Реакції
- 336
- Бали
- 5225
НаталиД не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, таке питання, на пошту електронну прийшов лист з суда, заочне рішення по справі з Фінпром маркет ( я так розумію що це Майкредит їм передав ), я про них ні слухом ні духом, взагалі забула за цей кредит, він щн з 2021 року здається, ніхто мене до суду не запрошував, ніхто не дзвонив вже роки 2 так точно, що зараз робити? Якщо винесено заочне рішення ще 3.12.2025, зараз чекати на виконавче провадження? Чи є сенс шукати контакти фінпром маркет і якось з ними домовлятись? Тіло там 10500, ок, згодні, але далі майже 8000 процентів, якісь 3000 за якусь правову допомогу, і ще 2000 за судовий розгляд, щось якось забагато
Не дуже хочеться щоб карти блокували, бо зараз вправно сплачую по домовленості ще 2 великі кредити, і блокування карт взагалі не цікаво
як швидко роблять виконавче після заочного судового рішення? Що б ви порадили робити зараз?
В дії нічого взагалі не приходило і не світиться
Щойно помітила, в рішенні не мій ІПН взагалі
ФІО та адреса мої, а ІПН взагалі не мій
Не дуже хочеться щоб карти блокували, бо зараз вправно сплачую по домовленості ще 2 великі кредити, і блокування карт взагалі не цікаво
як швидко роблять виконавче після заочного судового рішення? Що б ви порадили робити зараз?
В дії нічого взагалі не приходило і не світиться
Щойно помітила, в рішенні не мій ІПН взагалі
ФІО та адреса мої, а ІПН взагалі не мій