Програна справа з ФІНПРОМ МАРКЕТ

• Автор теми Автор теми Schwarcyk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 272

Schwarcyk

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
16
Бали
278
Schwarcyk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня) Сьогодні отримав рішення районного суду, щодо справи з ФІНПРОМ маркет. Нажаль програв. Допоможіть будь-ласка з прийняттям рішення, щодо подачі апеляції, варто чи ні.

Вкладення

• Screenshot_20250529-184730_3.webp
    Screenshot_20250529-184730_3.webp
    99.3 Кб · Перегляди: 48
немає сенсу, сума маленька (якщо звертатися до юриста)

Просто, теж так думав, 4000 тіла, 8000 відсотків

Как адвокат считаю что экономически нецелесообразно.
Разве что после консультации с адвокатом, который подаст апелляцию с компенсацией затрат апеллянту на адвоката (я так работаю) и если уж очень хочется выиграть и или потянуть дело...

Как адвокат считаю что экономически нецелесообразно.
Разве что после консультации с адвокатом, который подаст апелляцию с компенсацией затрат апеллянту на адвоката (я так работаю) и если уж очень хочется выиграть и или потянуть дело...
Сенсу тягнути нема. Тоді дійсно подавати апеляцію не варіант.

Доброго дня. Програла суд з Фінпром маркет, суддя розстрочив борг на 10 місяців. Першу оплату внести не можу так як працюю на 0.5 ставки, і потрібно їхати на операцію. Вони можуть заблокувати рахунок? Чи може з ними поговорити щоб не блокували? Порадьте будь ласка, бо не знаю що робити. Дякую всім за поради.

Ilona1508, подробиці дайте.
Захищались? З адвокатом? Що він каже?

Чому не подаєте апеляцію?

Ilona1508, подробиці дайте.
Захищались? З адвокатом? Що він каже?

Чому не подаєте апеляцію?
Хотіли 24 000, суддя присудив 7 000, я не захищалася. Суддя присудив на виплату на 10 місяців, так як важка хвороба. Єлі хожу на роботу на 0.5 ставки, і то не кожного дня. Зарплата приблизно 800-1100 грн. А потрібно лічитися. Боюсь щоб не блокнули рахунок. Що порадите?

Назад
Угорі