Судова справа ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Shokalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Shokalo

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
14
Бали
848
Shokalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Прийшло у Судові справи в Дії Судове рішення, Ухвала, датована 14 серпня 2026 року.

Відкрив це судове рішення. Єдине що зрозумів це: Судове засідання для розгляду справи по суті провести 02 листопада
2026 року о 10:50 год.

В електроному суді нічого нема, тільки склад суду та ухвала ця.

Що і як мені далі робити? Я так зрозумів, що можна подати відзив протягом 15 днів. Але я в цьому ні бе, ні ме, ні кукарєку

Усім привіт. Прийшло у Судові справи в Дії Судове рішення, Ухвала, датована 14 серпня 2026 року.

Відкрив це судове рішення. Єдине що зрозумів це: Судове засідання для розгляду справи по суті провести 02 листопада
2026 року о 10:50 год.

В електроному суді нічого нема, тільки склад суду та ухвала ця.

Що і як мені далі робити? Я так зрозумів, що можна подати відзив протягом 15 днів. Але я в цьому ні бе, ні ме, ні кукарєку
якщо ви впевнені, що не має позовної заяви з додатками, то пишіть заяву про дистанційне ознайомлення.

хоча, з першу, перевірте чи є реєстраційна картка вхідного документу. в ній повинні бути позов та додатки

якщо ви впевнені, що не має позовної заяви з додатками, то пишіть заяву про дистанційне ознайомлення.

хоча, з першу, перевірте чи є реєстраційна картка вхідного документу. в ній повинні бути позов та додатки
Ви для мене зараз як китайською мовою написали. Буду намагатися шукати, але б ще зрозуміти воно це чи ні

Ви для мене зараз як китайською мовою написали. Буду намагатися шукати, але б ще зрозуміти воно це чи ні
заходите у свою справу, і дивитесь.
там повинен бути автоматичний розподіл, реєстраційна картка вхідного документу, ухвала суду
ось так це виглядає
1786743197430.webp

а в реєстраційній картці, з низу, ось так додатки
1786743232685.webp

Shokalo, якщо документів не має, та не розберетесь, як написати заяву про дистанційне ознайомлення, напишіть завтра сюди Адвокат Тарас Підодвірний, все розповім

там повинен бути автоматичний розподіл, реєстраційна картка вхідного документу, ухвала суду
ось так це виглядає
1786743197430.webp

1786743232685.webp
В мене тільки Ухвала та Фіксація автоматизованого розподілу справ. Як мені отримати документи по справі?

UPD: Побачив. Завтра вам напишу. Дякую за пояснення

ось так це виглядає
1786743197430.webp

1786743232685.webp

Shokalo, якщо документів не має, та не розберетесь, як написати заяву про дистанційне ознайомлення, напишіть завтра сюди Адвокат Тарас Підодвірний, все розповім
Завдяки вашій помічниці написав заяву. Дякую вам і вашій помічниці. Тепер буду чекати. От тільки що далі після цього робити?

Завдяки вашій помічниці написав заяву. Дякую вам і вашій помічниці. Тепер буду чекати. От тільки що далі після цього робити?
а далі, будете визначатись, захищатись чи ні

а далі, будете визначатись, захищатись чи ні
Читав ваші справи з ЄАПБ, багато де в задоволенні позову відмовлено. Сподіваюся і в мене вийде, бо не збираюся сидіти, склавши лапкі. Тим паче в мене там навіть якщо усі борги, котрі залишилися, то там сума не велика, відносно тих, з котрими ви працювали. Тому, як то кажуть, — тримаємо зв'язок. Ще раз дякую

ось так це виглядає
1786743197430.webp

1786743232685.webp

Мені прийшла реєстраційна картка вхідного документу, але там з додатків тільки моя заява. Чи може вони потім додадуть інші документи справи, не одразу?

Вибачаюсь, що пишу так пізно. Досі не прийшло документів, де писало би суму позову. Кидаю фото того, що є по справі у електронному суді.

Хвилююся, бо останній день для відзиву — 29 серпня

Вкладення

• IMG_20260823_040100.webp
    IMG_20260823_040100.webp
    2.1 Mб · Перегляди: 15
  • IMG_20260823_040015.webp
    IMG_20260823_040015.webp
    1.7 Mб · Перегляди: 16
Вибачаюсь, що пишу так пізно. Досі не прийшло документів, де писало би суму позову. Кидаю фото того, що є по справі у електронному суді.

Хвилююся, бо останній день для відзиву — 29 серпня
зателефонуйте у понеділок до суду

зателефонуйте у понеділок до суду
Вони слухавку не беруть вже другий день поспіль... А документи так і не з'явилися. Чи можна подовжити термін надання відзиву? Написати клопотання

Назад
Угорі