Судова справа ЄАПБ

• Автор теми Автор теми Shokalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 63

Shokalo

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
10
Бали
848
Shokalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Прийшло у Судові справи в Дії Судове рішення, Ухвала, датована 14 серпня 2026 року.

Відкрив це судове рішення. Єдине що зрозумів це: Судове засідання для розгляду справи по суті провести 02 листопада
2026 року о 10:50 год.

В електроному суді нічого нема, тільки склад суду та ухвала ця.

Що і як мені далі робити? Я так зрозумів, що можна подати відзив протягом 15 днів. Але я в цьому ні бе, ні ме, ні кукарєку

Усім привіт. Прийшло у Судові справи в Дії Судове рішення, Ухвала, датована 14 серпня 2026 року.

Відкрив це судове рішення. Єдине що зрозумів це: Судове засідання для розгляду справи по суті провести 02 листопада
2026 року о 10:50 год.

В електроному суді нічого нема, тільки склад суду та ухвала ця.

Що і як мені далі робити? Я так зрозумів, що можна подати відзив протягом 15 днів. Але я в цьому ні бе, ні ме, ні кукарєку
якщо ви впевнені, що не має позовної заяви з додатками, то пишіть заяву про дистанційне ознайомлення.

хоча, з першу, перевірте чи є реєстраційна картка вхідного документу. в ній повинні бути позов та додатки

якщо ви впевнені, що не має позовної заяви з додатками, то пишіть заяву про дистанційне ознайомлення.

хоча, з першу, перевірте чи є реєстраційна картка вхідного документу. в ній повинні бути позов та додатки
Ви для мене зараз як китайською мовою написали. Буду намагатися шукати, але б ще зрозуміти воно це чи ні

Ви для мене зараз як китайською мовою написали. Буду намагатися шукати, але б ще зрозуміти воно це чи ні
заходите у свою справу, і дивитесь.
там повинен бути автоматичний розподіл, реєстраційна картка вхідного документу, ухвала суду
ось так це виглядає
1786743197430.webp

а в реєстраційній картці, з низу, ось так додатки
1786743232685.webp

Shokalo, якщо документів не має, та не розберетесь, як написати заяву про дистанційне ознайомлення, напишіть завтра сюди Адвокат Тарас Підодвірний, все розповім

заходите у свою справу, і дивитесь.
там повинен бути автоматичний розподіл, реєстраційна картка вхідного документу, ухвала суду
ось так це виглядає
1786743197430.webp

а в реєстраційній картці, з низу, ось так додатки
1786743232685.webp
В мене тільки Ухвала та Фіксація автоматизованого розподілу справ. Як мені отримати документи по справі?

UPD: Побачив. Завтра вам напишу. Дякую за пояснення

Назад
Угорі