Суд з ЄАПБ. У кого з юристів є виграшна практика?

• Автор теми Автор теми Volodymyr19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 4K
Мали б повертати через місяць.☝️ )
Але строки в такому випадку не пропущені, Ви ж не отримали матеріали справи належним чином. Я так розумію.
Документы из суда отправляют обратно через три дня. Кто их разберет. Они как секта непробивных теток. Вроде как все ок в итоге. Успели с даты ознакомления с документами. Но если судья привяжется к 15 дням с даты загрузки ухвали в есуд. То не успели. Посмотрим.

Смайлік, вы же понимаете, что вынесение ухвалы об обкрытии производства априори подразумевает, что соблюдены все условия для её вынесения? одним из условий есть наличие доказательств того, что истец отправил в ваш каб.эл.суда ВСЕ материалы, если вы есть в эл.суде, а если вас там нет - то доказательства отправки этих материалов вам ИСТЦОМ письмом с описью вложения?

то что вы получили саму ухвалу без документов - говорит о том что условия её вынесения нарушены СУДОМ
потому что если истец не отправил вам в каб.эл.суда материалы в эл.виде, а отправил ценным с описью - то ОБЯЗАННОСТЬ СУДА ОТСКАНИРОВАТЬ и загрузить материалы в эл.суд независимо от того отправил ли истец ценным с описью, или не отправил вообще (или письмо потерялось)

Смайлік, вы же понимаете, что вынесение ухвалы об обкрытии производства априори подразумевает, что соблюдены все условия для её вынесения? одним из условий есть наличие доказательств того, что истец отправил в ваш каб.эл.суда ВСЕ материалы, если вы есть в эл.суде, а если вас там нет - то доказательства отправки этих материалов вам ИСТЦОМ письмом с описью вложения?

то что вы получили саму ухвалу без документов - говорит о том что условия её вынесения нарушены СУДОМ
Второе дело уже. Второй раз суд рассылает документы. Только в этот раз с такой заминкой. Все подали со своей стороны. Дальше будем посмотреть.

Є тільки ухвала суду,позовну заяву чекаю на Укрпошту,ухвала була 11.01.24.Позовну не отримала.В мене таке відчуття,що еапб відправили тільки суду в ел вигляді позовну.Я спілкувалась зі секратерем судді,він казав ,що суд повінен відправити укрпоштою на адресу реєстрації.Але досі немає повідомлення від укрпошти..Секретар ще сказав,можна прийти до суду і пофотогровувати позовну заяву і документи.Але це прийдеться робить ,якщо не отримаю Укрпоштою.В ел суді є тільки ухвала,позовної і документів суд не відправляв.
Мені також мали надіслати на укрпошту, але я так і не отримала, пішла в суд написала заяву щоб дали документи передивитись, я подивилась , але мені всі документи вони з суду скинули на пошту, так як фотографувати там дуже багато.

Мені також мали надіслати на укрпошту, але я так і не отримала, пішла в суд написала заяву щоб дали документи передивитись, я подивилась , але мені всі документи вони з суду скинули на пошту, так як фотографувати там дуже багато.
Значит они существовали в электронном виде. Мой суд не сканирует )

потому что если истец не отправил вам в каб.эл.суда материалы в эл.виде, а отправил ценным с описью - то ОБЯЗАННОСТЬ СУДА ОТСКАНИРОВАТЬ и загрузить материалы в эл.суд независимо от того отправил ли истец ценным с описью, или не отправил вообще (или письмо потерялось)
То теорія. На практиці 03.12 знаходжу сповіщення з укрпошти про надходження листа з суду,забрати до! 04.12. 04.12 о 8.00 ранку приходжу на пошту і.. ви прогавили,йдіть в суд по документи. В суді тільки руками розвели. В електронному суді позов з'явився десь 06 чи 07.12. Добре,що вклався в сроки

Мой суд не сканирует )
если вас эти отмазки устраивают и всё норм идёт, то искренне рад : )
в противном случае у этого суда возникли бы проблемы после ряда жалоб и желание сканировать возникло бы ниоткуда :cool:

Документы из суда отправляют обратно через три дня. Кто их разберет. Они как секта непробивных теток. Вроде как все ок в итоге. Успели с даты ознакомления с документами. Но если судья привяжется к 15 дням с даты загрузки ухвали в есуд. То не успели. Посмотрим.
В мене подібна ситуація (правда, я з Укрпоштою не спілкувалась), йшла сама в суд робити фотокопії, то в суді мені сказали, що їм документи повертаються через місяць.
Значит они существовали в электронном виде. Мой суд не сканирует )
О, і мій не сканує. :crazy:

если вас эти отмазки устраивают и всё норм идёт, то искренне рад : )
в противном случае у этого суда возникли бы проблемы после ряда жалоб и желание сканировать возникло бы ниоткуда :cool:
Да при чем тут отмазки. Мое дело блюсти и передавать все юристу. По идее должно быть все ок.

То теорія. На практиці 03.12 знаходжу сповіщення з укрпошти про надходження листа з суду,забрати до! 04.12. 04.12 о 8.00 ранку приходжу на пошту і.. ви прогавили,йдіть в суд по документи. В суді тільки руками розвели. В електронному суді позов з'явився десь 06 чи 07.12. Добре,що вклався в сроки
Та Укрпошта тупить капец як, головне що в суді відстежили де мої документи, а вказується писали Не Вручено і їх назад в Київ відправили, добре що в суді секретар скинув мені все на пошту, і тоді я вже до адвоката

В мене подібна ситуація (правда, я з Укрпоштою не спілкувалась), йшла сама в суд робити фотокопії, то в суді мені сказали, що їм документи повертаються через місяць.

О, і мій не сканує. :crazy:
Это магия хогвардс ))
Та Укрпошта тупить капец як, головне що в суді відстежили де мої документи, а вказується писали Не Вручено і їх назад в Київ відправили, добре що в суді секретар скинув мені все на пошту, і тоді я вже до адвоката
Мы отсканировали сами. Это как с ид паспортом и вытягом. Все модно в дии, а где выписка? )) причем выписку требуют те, у кого должен быть считыватель паспортов и не должно быть лишних вопросов. Еще и ксерокопию просят ))

про надходження листа з суду
питання: нахіба суду вам присилати щось (крім виконавчого листа) поштою, якщо
Особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-комунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету такої особи
?
то раніше була відмазка у судів що нема грошей на конверти і марки, тепер от - сканувати не хочуть :eek:
Да при чем тут отмазки.
отмазки суда, имелось в виду. потому что это отмазки и нежелание работать

?
то раніше була відмазка у судів що нема грошей на конверти і марки, тепер от - сканувати не хочуть :eek:

Они даже на заяву про ознакомление отреагировали никак. Уже хоть в каком виде получила доки и на том спасибо. У меня завал был по работе и ни минуты свободной в тот период. Уже как есть.

?

Ти ж цитуєш процесуальні норми,а я кажу про власний досвід. Абсолютно різні речі в реальності

суд ваш - лoxи
все має бути відскановано і завантажено в ел.суд

а з врахуванням того що в вас є електронний суд - суд - лoxи, бо саме шарага повинна була вам направити всі матеріали в електронний суд і надати докази направлення
а якщо не надала - не можна було відкривати провадження
Я також так думав, написав до еапб, ті відповіли, що оригінал і копію для мене направили в суд і суд повинен мені направити.

Ти ж цитуєш процесуальні норми,а я кажу про власний досвід. Абсолютно різні речі в реальності
Встретились 2 одиночества: конверты, которых нет, и необходимость сканировать еще весь пакет документов.. еррор 404))

різні. це все так. але... тому все через одне місце, що норми в реальності порушуються і всіх все влаштовує.
і суд повинен мені направити.
це обман. направляти повинен позивач і це прямо прописано в цпк

Назад
Угорі