Суд з єапб- повна поразка!!!

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 117
  • Перегляди Перегляди 7K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановні форумчани звертаюся до Вас з порадою як поступити чи можна домовитися з єапб про закриття суми без відкриття провкадження. Програли два суди повністю і районний і апеляцію. Зараз шоковий стан не знаю як поступити допоможіть

Доброго дня шановні форумчани звертаюся до Вас з порадою як поступити чи можна домовитися з єапб про закриття суми без відкриття провкадження. Програли два суди повністю і районний і апеляцію. Зараз шоковий стан не знаю як поступити допоможіть
Думаю можна, але гарантій ніхто не дасть...

а ви захищалися з адвокатом із форуму?

Цікаво , бо кажуть люди з форуму що після того як віддають таліонам ( а це ж кали від Манівео ) то постійно пропонують якісь лояльні умови .
Через 2,5 роки таліон просив півтіла. Поскільки пролонгаціями я сплатим майже 3 тіла, то я їх послав. Ще через пару місяців продали ЄАПБ

Через 2,5 роки таліон просив півтіла. Поскільки пролонгаціями я сплатим майже 3 тіла, то я їх послав. Ще через пару місяців продали ЄАПБ
Так оцеж , мені зараз поки на поступки не йдуть , тому думаю в мене є пів року їх поігнорити , тим паче після того як я поспілкувався з АФК з посиланнями на закони вони й близьких турбувати перестали. Тому режим сніжинка ! Але дуже зараз хочу закрити кляті тенго та мілоан , їх боти мене до білля гарячки доведуть 😂

Я домовлялася з ними, писала на електрону адресу представникові від ЄАПБ, якщо простіше, то на електрону адресу, яка була вказана в позовній заяві. Але гарантійного листа мені не надали, сказали: " Що при добровільному внесенні коштів за рішенням суду, політикою компанії не передбачено надання гарантійки в даній ситуації". Рішення суду набрало законної сили в кінці жовтня, перший платіж внесла в листопаді( домовлялася до 8 числа кожного місяця), в грудні не сплатила нічого, бо втратила роботу, коштів взагалі немає, не то що на кредити, жити немає за що. Що буде далі, навіть, боюсь уявити.

В ЄАПБ сильні юристи. Важко з ними боротись...
Так оцеж , я так розумію ця контора цілком спрямована на вибивання боргів ! А з такими людьми що працюють сугубо в свому профілі тяжко боротись (

Я домовлялася з ними, писала на електрону адресу представникові від ЄАПБ, якщо простіше, то на електрону адресу, яка була вказана в позовній заяві. Але гарантійного листа мені не надали, сказали: " Що при добровільному внесенні коштів за рішенням суду, політикою компанії не передбачено надання гарантійки в даній ситуації". Рішення суду набрало законної сили в кінці жовтня, перший платіж внесла в листопаді( домовлялася до 8 числа кожного місяця), в грудні не сплатила нічого, бо втратила роботу, коштів взагалі немає, не то що на кредити, жити немає за що. Що буде далі, навіть, боюсь уявити.
Все буде добре для кожного з нас!)

Шлю Вам промені підтримки!.. ) :smile: Сподіваюсь, поки вони в своєму "судовому конвеєрі" розберуться, то у Вас все налагодиться!🤞

Iren7777, думаю, домовлятися варто, якщо в найближчому майбутньому матимете можливість сплатити їм повну суму.
Якщо ж не впевнені, то краще чекати відкриття виконавчого провадження.

Назад
Угорі