Суд з Універсальною кредитною компанією

• Автор теми Автор теми Каріна3
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 543

Каріна3

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
4
Бали
3560
Каріна3 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір)
У мене є кредит МФО Універсальна кредитна історія.Кредит взяла на початку 2020.В 2022 вони арештували мої рахунки.В 2023 за допомогою адвоката зняла арешт,і отримала всі гроші назад.Зараз вони подають до мене до суду.Сума кредиту 42000,тіло десь 10000.Чи є у них шанс виграти суд?Якщо пройшло вже більше 5 років?

Я завжди не перестаю дивуватися з наших громадян..... "Так) я розумію" ...але роб-лю інше. Не сидимо на... місці і не відкладаємо звернення до юриста в довгий ящик. Успіхів.
випадок з практики: величезна сума стягнення, загальне провадження, залучають мене як адвоката. Успішно скасовуємо заочне рішення і суд призначає дату підготовчого засідання. І тут чоловік моєї клієнтки такий: "а, то підготовче", не будемо ходити". І коли переконуєш у зворотньому, то сприйняття, як ніби я щоб заробити на походах тим займаюсь..))) Він ходив сам і сперечався з суддею, що в загальному провадженні його не допускають як представника (бо не адвокат).. Тому.., кожному своє. Можна давати людині вірний напрямок, підказати про порядок дій, але то ж рішення кожного, як вчинити

Кожна особистість по своєму бачить розвиток подій та сприймає ситуацію. Але ще хоча б в кресло машиніста потяга метро кожен з тих хто вважає, що може управляти потягом не всідається. А взагалі ...як би моя воля... то заборонив би зовсім присутність в цив. справах сторін і звів би все суто до письмової форми. І далі канцелярії заборонив би знаходитися в приміщенні суду.

Назад
Угорі