CreditKasa Суд з УкрКредитФінанс

• Автор теми Автор теми Palevo.228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Palevo.228

Форумчанин
Дописи
104
Реакції
72
Бали
1825
Palevo.228 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. Довго не заходив на судову владу й вчора виявив, що кк подали до суду ще в червні. В даний момент призначено склад суддів. Тіло 12к, хотіли 130к за разом, але у позовній заяві написали, що зроблять акцію і їм вистачить 60 тисяч. Спілкуватися з ними й намагатися мирно врегулювати питання скоріш за все немає сенсу, так? Залишається лишень обирати спеціаліста для захисту й планувати стратегію?

Доброго ранку. Довго не заходив на судову владу й вчора виявив, що кк подали до суду ще в червні. В даний момент призначено склад суддів. Тіло 12к, хотіли 130к за разом, але у позовній заяві написали, що зроблять акцію і їм вистачить 60 тисяч. Спілкуватися з ними й намагатися мирно врегулювати питання скоріш за все немає сенсу, так? Залишається лишень обирати спеціаліста для захисту й планувати стратегію?
А как вы хотите урегулировать вопрос? Выбирайте юриста и он вам поможет по максимуму уменьшить хотелки кредиткассы

треба дивитись, що в них за вимоги в позовній заяві, може там 12к тіло, а все інше пені, штрафи і т.д. або строки пропущені чи ще щось. Якщо в суд передають, то вже не дуже хочуть домовлятися (вони перед цим довго продзвонюють та нагадують), однак не зважди та варто спробувати!

в мене також позив але вони його написали в квітні а мені оист прийшов 25 липня так в мене 4 к тіло а хочуть 20, я вирішила фіг їм, вже написали від мене позив, треба боротись!

в мене також позив але вони його написали в квітні а мені оист прийшов 25 липня так в мене 4 к тіло а хочуть 20, я вирішила фіг їм, вже написали від мене позив, треба боротись!
[HIDE]позИв :nonon:
позОв :yes2:
бо ото шо ви пишите буває в інше "завєдєніє" :mosking::sarcastic:
[/HIDE]

Всем здравствуйте. Взяла 18 к, хотят с меня 90 к в кредит касса , подали в суд, профилонила, вчера пришла ухвала, звонила нескольким адвокатам, толку мало. Один из них посоветовал на апеляцию за все деньги мира. Посоветуйте что делать . Заранее всем спасибо

Вкладення

Останнє редагування:
Где эти проверенные юристы ? Дайте контакты
1729836556784.webp

Где эти проверенные юристы ? Дайте контакты
Вы серьезно?? Вверху слайдер с юристами, вверху раздел "юридические услуги", там темы юристов, во вкладке "Юристы". Я не знаю, куда ещё прилепить юристов, чтобы их видели...

Я тут первый час и мне срочно нужна помощь хорошего специалиста, извините за кипиш)

Кроспостінг
Взяла 18 к, хотят с меня 90 к в кредит касса , подали в суд, профилонила, вчера пришла ухвала, звонила нескольким адвокатам, толку мало. Один из них посоветовал на апеляцию за все деньги мира. Посоветуйте что делать . Заранее всем спасибо

Взяла 18 к, хотят с меня 90 к в кредит касса , подали в суд, профилонила, вчера пришла ухвала, звонила нескольким адвокатам, толку мало. Один из них посоветовал на апеляцию за все деньги мира. Посоветуйте что делать . Заранее всем спасибо
Хорошо, но что вы хотите услышать от адвоката, если уже многие отказались?

Ни кто не отказался, просто половина компаний фейки , мне нужен реальный адвокат который возьмётся за это. Вот в чем проблема
Тот кто подаст на апеляцию

Доброго дня, напишіть в особисті повідомлення, або Вайбер/ телеграм

Подали позов до суду , щоб стягнути борг , що робити

Вкладення

• 1730258481235.webp
    1730258481235.webp
    55.8 Кб · Перегляди: 96
Подали позов до суду , щоб стягнути борг , що робити
Обирайте адвоката і в бій. Це не боляче і коштує не всіх грошей світу.
В будь-якому випадку консультації у юристів безкоштовні на цьому форумі.

Що робити як що не приходить заказник лист по справі ? І коли він приблизно приходить ?

Назад
Угорі