завжди будь ласка)))Просто думки-думаю, дякую що відповіли!)
треба буде допомога в суді, звертайтесь
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
завжди будь ласка)))Просто думки-думаю, дякую що відповіли!)
О, цікаво. Розсилку масову зробили, чи що, ну чекаємAnnaMs, така сама ситуація з юнітами. Прислали позовну,вказали що ел суду не маю. Третій тиждень чекаю,коли відкриють провадження по справі
А взагалі нормально що так довго не відкривають провадження?AnnaMs, така сама ситуація з юнітами. Прислали позовну,вказали що ел суду не маю. Третій тиждень чекаю,коли відкриють провадження по справі
Районний суд заніс в ел суд. Тож чекаю сповщення через емейл та пару раз на день перевіряю судову владуО, цікаво. Розсилку масову зробили, чи що, ну чекаєм
У мене вперше . Терміни не працюють,так само як і позовна давність . Хай хоч і рік не відкриваютьА взагалі нормально що так довго не відкривають провадження?
А як швидко районний суд заніс, з дня отримання вами листа? Бачу на судовій владі у цієї компанії справ хоч відбавляй...Районний суд заніс в ел суд. Тож чекаю сповщення через емейл та пару раз на день перевіряю судову владу
У мене вперше . Терміни не працюють,так само як і позовна давність . Хай хоч і рік не відкривають
Через 10 днівА як швидко районний суд заніс, з дня отримання вами листа? Бачу на судовій владі у цієї компанії справ хоч відбавляй...
У вас вже відкрили провадження?Районний суд заніс в ел суд. Тож чекаю сповщення через емейл та пару раз на день перевіряю судову владу
У мене вперше . Терміни не працюють,так само як і позовна давність . Хай хоч і рік не відкривають
Ні,суддя у відпустціУ вас вже відкрили провадження?
в суд подали по вашому місцю реєстрації?Юніти подали до суду,чи можливо таке що суд буде проходити в іншій області не за моїм місцем проживання?
Наберите меня пожалуйста 0675744066 у меня тоже история нужна помощьОтже, в травні 2024 року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Юніт Капітал" подали до суду.
Через суд намагались стягнути майже 55 000 грн.
![]()
Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
![]()
Потім, Юніти направили до суду клопотання про долучення додаткових доказів, проти якого ми звісно заперечували)))
Районний суд розглянувши справу, частково пристав на наші аргументи, та встановив, що позивачем не доведено факту відступлення права вимоги та не доведено розміру заборгованості.
У зв'язку з чим було й відмовлено у задоволенні позову.
![]()
Мої вітання клієнтці))
До речі, про Юнітів.
Судячи з того, що позови вони "штампують" по Манівео та особах які представляють їх інтереси в суді, це прямі нащадки Онлайн Фінансу та ЕЙС))
Ну що ж))) залишається побажати їм такої ж "успішної" судової практики, як і їх попередників))))