⚖️ Суд з ТОВ "Юніт Капітал" на 55 000 грн. В задоволенні позову відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 4K
AnnaMs, така сама ситуація з юнітами. Прислали позовну,вказали що ел суду не маю. Третій тиждень чекаю,коли відкриють провадження по справі

AnnaMs, така сама ситуація з юнітами. Прислали позовну,вказали що ел суду не маю. Третій тиждень чекаю,коли відкриють провадження по справі
О, цікаво. Розсилку масову зробили, чи що, ну чекаєм
А взагалі нормально що так довго не відкривають провадження?

О, цікаво. Розсилку масову зробили, чи що, ну чекаєм
Районний суд заніс в ел суд. Тож чекаю сповщення через емейл та пару раз на день перевіряю судову владу
А взагалі нормально що так довго не відкривають провадження?
У мене вперше . Терміни не працюють,так само як і позовна давність . Хай хоч і рік не відкривають

Районний суд заніс в ел суд. Тож чекаю сповщення через емейл та пару раз на день перевіряю судову владу

У мене вперше . Терміни не працюють,так само як і позовна давність . Хай хоч і рік не відкривають
А як швидко районний суд заніс, з дня отримання вами листа? Бачу на судовій владі у цієї компанії справ хоч відбавляй...

У вас вже відкрили провадження?

Юніти подали до суду,чи можливо таке що суд буде проходити в іншій області не за моїм місцем проживання?

Отже, в травні 2024 року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Юніт Капітал" подали до суду.
Через суд намагались стягнути майже 55 000 грн.
1718973615620.png

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
1718973832823.png

Потім, Юніти направили до суду клопотання про долучення додаткових доказів, проти якого ми звісно заперечували)))

Районний суд розглянувши справу, частково пристав на наші аргументи, та встановив, що позивачем не доведено факту відступлення права вимоги та не доведено розміру заборгованості.
У зв'язку з чим було й відмовлено у задоволенні позову.
Юніт_55.jpg

Мої вітання клієнтці))

До речі, про Юнітів.
Судячи з того, що позови вони "штампують" по Манівео та особах які представляють їх інтереси в суді, це прямі нащадки Онлайн Фінансу та ЕЙС))
Ну що ж))) залишається побажати їм такої ж "успішної" судової практики, як і їх попередників))))
Наберите меня пожалуйста 0675744066 у меня тоже история нужна помощь

Назад
Угорі