⚖️ Суд з ТОВ "Юніт Капітал" на 55 000 грн. В задоволенні позову відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 4K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18921
Рішення
7
Реакції
36483
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, в травні 2024 року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Юніт Капітал" подали до суду.
Через суд намагались стягнути майже 55 000 грн.
1718973615620.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
1718973832823.webp

Потім, Юніти направили до суду клопотання про долучення додаткових доказів, проти якого ми звісно заперечували)))

Районний суд розглянувши справу, частково пристав на наші аргументи, та встановив, що позивачем не доведено факту відступлення права вимоги та не доведено розміру заборгованості.
У зв'язку з чим було й відмовлено у задоволенні позову.
Юніт_55.webp

Мої вітання клієнтці))

До речі, про Юнітів.
Судячи з того, що позови вони "штампують" по Манівео та особах які представляють їх інтереси в суді, це прямі нащадки Онлайн Фінансу та ЕЙС))
Ну що ж))) залишається побажати їм такої ж "успішної" судової практики, як і їх попередників))))

Отже, в травні 2024 року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Юніт Капітал" подали до суду.
Через суд намагались стягнути майже 55 000 грн.
1718973615620.png

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.
1718973832823.png

Потім, Юніти направили до суду клопотання про долучення додаткових доказів, проти якого ми звісно заперечували)))

Районний суд розглянувши справу, частково пристав на наші аргументи, та встановив, що позивачем не доведено факту відступлення права вимоги та не доведено розміру заборгованості.
У зв'язку з чим було й відмовлено у задоволенні позову.
Юніт_55.jpg

Мої вітання клієнтці))

До речі, про Юнітів.
Судячи з того, що позови вони "штампують" по Манівео та особах які представляють їх інтереси в суді, це прямі нащадки Онлайн Фінансу та ЕЙС))
Ну що ж))) залишається побажати їм такої ж "успішної" судової практики, як і їх попередників))))
Напишіть ,будь ласка ,Ваш прайс на послуги .0678302777 дуже дякую

Доброго дня, підскажіть таке, кредит брався в манівео в 2020 році, після цього проплат ніяких не було, чи може цей Юніт капітал подати до суду? Та як десь читав срок позовної давності 3 роки

Доброго дня, підскажіть таке, кредит брався в манівео в 2020 році, після цього проплат ніяких не було, чи може цей Юніт капітал подати до суду? Та як десь читав срок позовної давності 3 роки
може.
якщо ви вважаєте, що позивачем порушено строк позовноі давності, то про це треба буде заявити у суді

може.
якщо ви вважаєте, що позивачем порушено строк позовноі давності, то про це треба буде заявити у суді
Вони прислали мені кучу копій різних, і позовну заяву, але ж це від суду має лист бути правильно? І ще раз хотів би уточнити, чи це правильне моє твердження про строк позовної давності в Україні - 3 роки, і чи може це бути аргументом на випадок суду?

Вони прислали мені кучу копій різних, і позовну заяву, але ж це від суду має лист бути правильно?
не факт.
можливо вони подавали позовну заяву через електронний суд, і тоді, вони повинні ваш екземпляр надіслати вам поштою, самостійно.

І ще раз хотів би уточнити, чи це правильне моє твердження про строк позовної давності в Україні - 3 роки, і чи може це бути аргументом на випадок суду?
так, строк позовної давності 3 роки.
але, зараз є певні обмеженння, то ж не завжди він проходить.
але, ніхто не заважає заявити про його порушення.

не факт.
можливо вони подавали позовну заяву через електронний суд, і тоді, вони повинні ваш екземпляр надіслати вам поштою, самостійно.

Ок, якщо що звернуся до Вас за допомогою
не факт.
можливо вони подавали позовну заяву через електронний суд, і тоді, вони повинні ваш екземпляр надіслати вам поштою, самостійно
Так в дії воно б мало відображатися?

Останнє редагування:
Ок, якщо що звернуся до Вас за допомогою

Так в дії воно б мало відображатися?
що саме?
може у вас ще не призначено справу до розгляду, ось і не має повідомлення в дії...або дія глючить

що саме?
може у вас ще не призначено справу до розгляду, ось і не має повідомлення в дії...або дія глючить
Звернуся за допомогою якщо подадуть до суду (якщо що це я мав на увазі)

Доброго дня. Як можна з Вами зв'язатись? Теж Юніт капітал подали до суду. Але я ще поки не знаю по якому боргу, тільки сьогодні Відкрито провадження
що саме?

Доброго дня. Як можна з Вами зв'язатись? Теж Юніт капітал подали до суду. Але я ще поки не знаю по якому боргу, тільки сьогодні Відкрито провадження
доброго вечора.

Viber\Telegram - 0970448903

не факт.

Щоб не починати нову тему, теж питання маю по юнітам.

Прислали рекомендованим листом купу паперів (60+ листків), "позовна заява", в електронному суді поки нічого немає, кредиту вже 5 років. Чи підуть до суду і як швидко після отримання листа? Чи може вони хочуть щоб з ними зв'залися для врегулювання... смс ніяких не присилали, дзвінків від них не було, дуже дивно що активізувалися, але бачу що вони подають зараз в суд. Що чекати?

Щоб не починати нову тему, теж питання маю по юнітам.

Прислали рекомендованим листом купу паперів (60+ листків), "позовна заява", в електронному суді поки нічого немає, кредиту вже 5 років. Чи підуть до суду і як швидко після отримання листа? Чи може вони хочуть щоб з ними зв'залися для врегулювання... смс ніяких не присилали, дзвінків від них не було, дуже дивно що активізувалися, але бачу що вони подають зараз в суд. Що чекати?
судячи зі всього, вже пішли)))
тепер залишилось дочекатись поки суд відкриє провадження, звісно якщо вони не натупили з документами/судовим збором, і далі захищатись

судячи зі всього, вже пішли)))
тепер залишилось дочекатись поки суд відкриє провадження, звісно якщо вони не натупили з документами/судовим збором, і далі захищатись
Тобто зв'язуватися з ними для того щоб домовитися на якихось умовах, сенсу немає?

Назад
Угорі