Суд з Процент

• Автор теми Автор теми Марак
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
У меня с "Процент", вот такая ситуация.
Пока что в суд не собираются.
1759427778603.webp

Сумму "штрафов" думаю в случае запищиты входе судебного дела можно снят, а вот "проценты" не факт.

У меня с "Процент", вот такая ситуация.
Пока что в суд не собираются.
1759427778603.webp

Сумму "штрафов" думаю в случае запищиты входе судебного дела можно снят, а вот "проценты" не факт.
А мені з 9 тисяч накрутили на 76 і подали вже все.чекаю призначення дати суду і потім у випадку невдачі подавати апеляцію

Беріть когось з форуму, я особисто з форуму обрав юриста. Поки що рішень не маю, суди переносяться, вірю в краще😎
Можете підказати кого саме обрали ? Бо я написала у чат-бот і отримала відмову,тепер не знаю де шукати бо потрапляються лише ті які хочу стягнути на рік оплату за свої послуги…буду дуже вдячна якщо підкажи те до кого краще звернутися?

Можете підказати кого саме обрали ? Бо я написала у чат-бот і отримала відмову,тепер не знаю де шукати бо потрапляються лише ті які хочу стягнути на рік оплату за свої послуги…буду дуже вдячна якщо підкажи те до кого краще звернутися?
Відмовили бо немає перспективи? Якщо так, то значить не хочуть з Вас тягнути кошти, бо справа безнадійна.

Відмовили бо немає перспективи? Якщо так, то значить не хочуть з Вас тягнути кошти, бо справа безнадійна.
Так,сказали шо не маю перспектив…але я не знаю навіть що тепер робити,зовсім не захищатися ?

Так,сказали шо не маю перспектив…але я не знаю навіть що тепер робити,зовсім не захищатися ?
Збирайте гроші на закриття без відкриття виконавчого. Або ж хакривайте по виконавчому. Просто якщо немає перспективи то не варто викидати гроші на адвоката, який нічим не допоможе.

Я в такой же ситуации, подали только на взыскание процентов за год
что будет с телом и дальше я так понимаю будут насчитывать
Вероятно придется платить , тоже в защиту никого не нашел

Договора у них какие-то хитрые

Я в такой же ситуации, подали только на взыскание процентов за год
что будет с телом и дальше я так понимаю будут насчитывать
Вероятно придется платить , тоже в защиту никого не нашел

Договора у них какие-то хитрые
Ну Буду рассказывать вам что там в любом случае,но я буду бороться

Так что с Процентом все так плохо? Неужели даже никто проценты не уменьшал?

а платить придется все що нарахують(((()?? я так розумію що вони на тіло не йдуть.Наразі в мене просрочка7( тіло 6000) до сплати 10445,їх треба закривати в першу чергу?
Нет никакого понимания

Руденко походу уже нам все рассказал
Надійшло в електронному суді повідомлення про ухвалу відкриття провадження,підкажіть будь ласка чи треба щось подавати у відповідь ? бо у чат-боті я не отримала належної відповіді

Назад
Угорі