Суд з Процент

• Автор теми Автор теми Марак
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
Надійшло в електронному суді повідомлення про ухвалу відкриття провадження,підкажіть будь ласка чи треба щось подавати у відповідь ? бо у чат-боті я не отримала належної відповіді
Суд ухвалив позив, далі буде наступна ухвала коли пройде засідання

Процент подає до суду, 50000 загальний борг (того що хочуть), є шанс якийсь з ними судитися і чи хтось вже стикався з ним в суді?
Така сама ситуація, тіло 9000, написано що хочуть відсотки 25000 грн, а тіло коли платити не розумію?
З форму пишуть безперспективно, чи пробували до суду домовитись ?

как-как... ИМЕНЕМ УКРАИНЫ!!! УХВАЛЮЮ ПОЗОВ И ВЫПИТЬ СТОГРАММ
Думаю, что там ухвала про розгляд справи))
Будьмо!

как-как... ИМЕНЕМ УКРАИНЫ!!! УХВАЛЮЮ ПОЗОВ И ВЫПИТЬ СТОГРАММ
Думаю, что там ухвала про розгляд справи))
Но самое жесткое конечно вот это.... "Зрозуміла,дякую".... как-то так....

Останнє редагування:
одни не разбираются в процессе и советуют, другие воспринимают как чистую монету... увы(((
Так это, "на форуме" пишут, что бесперспективно же. Так что будет суд в электронном суде с электрическими судьями и минетке обломится всё золото партии. Верим.

а платить придется все що нарахують(((()?? я так розумію що вони на тіло не йдуть.Наразі в мене просрочка7( тіло 6000) до сплати 10445,їх треба закривати в першу чергу?
Краще закрити, я нещодавно переглянув майже всі їх судові рішення, 99% виграних, навіть там де був захист...

Я теж вирішила закрити їх за три тіла, бо там ще і договір на 2 роки, то тоді сума буде космос. І нічого не відсудиш.

Краще закрити, я нещодавно переглянув майже всі їх судові рішення, 99% виграних, навіть там де був захист...
Аналогичная ситуация. Мне присудили 45 к .. платить буду до старости походу ибо сразу не получится. Суд у них я проиграла. Деньги за адвоката на ветер. Судья приняла все их хотелки.

Назад
Угорі