BNOl
Форумчанин
- Дописи
- 215
- Реакції
- 66
- Бали
- 193
BNOl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене прийняли рішення з першого суду навіть через неявку не перенеслиЧетвертий
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене прийняли рішення з першого суду навіть через неявку не перенеслиЧетвертий
Если хотите защищаться, то скидывайте материалы в личку - оценим перспективу и можем организовать представительство интересов в судеТож Кредит Капітал
Та бл...я не можу зрозуміти де в електронному суді матеріали справи витягтиЕсли хотите защищаться, то скидывайте материалы в личку - оценим перспективу и можем организовать представительство интересов в суде
заходите в дело, там будет "реєстраційна картка взхідного документа" первая по дате - открываете и там и будет иск во вложенииТа бл...я не можу зрозуміти де в електронному суді матеріали справи витягти![]()
Бо хочуть гроші багато мати. Різні позови, різні суми, тобто одним махом від них не відбитися. Вони виграють, навчилися судитися. З досвідуА чому вони подали по двом договорам різними заявами,а не разом як роблять інші,там різниця у подачі всього кілька днів
да, они участся, вы правы.... но и адвокаты учатся и судьи..Бо хочуть гроші багато мати. Різні позови, різні суми, тобто одним махом від них не відбитися. Вони виграють, навчилися судитися. З досвіду
Я з Вами повністю згодна. Лише з адвокатом, і пробувати. І обов'язково консультуватися. Тут хороші адвокати та юристи. З досвіду. Лише з ними, ніяких інших.да, они участся, вы правы.... но и адвокаты учатся и судьи..
каждое дело уникально и иногда заранее проигрышное дело выигрываешь.... и не раз в практике такие были...
поэтому если уж дошло до суда, то надо защищаться или хотя бы с адвокатом оценить шансы