Суд з кредит капітал

• Автор теми Автор теми BNOl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K
Ех, на мене сьогодні позитивну заяву в суд написали , і що там хто знає робити ?

Если хотите защищаться, то скидывайте материалы в личку - оценим перспективу и можем организовать представительство интересов в суде
Та бл...я не можу зрозуміти де в електронному суді матеріали справи витягти 😵‍💫

Та бл...я не можу зрозуміти де в електронному суді матеріали справи витягти 😵‍💫
заходите в дело, там будет "реєстраційна картка взхідного документа" первая по дате - открываете и там и будет иск во вложении

А чому вони подали по двом договорам різними заявами,а не разом як роблять інші,там різниця у подачі всього кілька днів
Бо хочуть гроші багато мати. Різні позови, різні суми, тобто одним махом від них не відбитися. Вони виграють, навчилися судитися. З досвіду

Бо хочуть гроші багато мати. Різні позови, різні суми, тобто одним махом від них не відбитися. Вони виграють, навчилися судитися. З досвіду
да, они участся, вы правы.... но и адвокаты учатся и судьи..
каждое дело уникально и иногда заранее проигрышное дело выигрываешь.... и не раз в практике такие были...
поэтому если уж дошло до суда, то надо защищаться или хотя бы с адвокатом оценить шансы

да, они участся, вы правы.... но и адвокаты учатся и судьи..
каждое дело уникально и иногда заранее проигрышное дело выигрываешь.... и не раз в практике такие были...
поэтому если уж дошло до суда, то надо защищаться или хотя бы с адвокатом оценить шансы
Я з Вами повністю згодна. Лише з адвокатом, і пробувати. І обов'язково консультуватися. Тут хороші адвокати та юристи. З досвіду. Лише з ними, ніяких інших.

Юрист/адвокат:

1749150559481.webp

Назад
Угорі