Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ці кошти коштували мого спокою тому що після подачі позову вони як в воду канули) дякую вамШкода,що ,Ви викинули ці кошти,але всеодно удачі,Вам!
В мене вони самі ,ще з квітня канули.Ці кошти коштували мого спокою тому що після подачі позову вони як в воду канули) дякую вам
А в мене ніяк не кануть(((В мене вони самі ,ще з квітня канули.
А,давно вони у Вас?А в мене ніяк не кануть(((
Але свого життя без кашаків не уявляю?
Оформлюйте оплати належним чином і в подальшому при виграшу справи подавайте на відшкодування витрат за правовову допомогу за рахунок відповідача. Також, наскільки пам'ятаю, це можна одразу включати в позовні вимоги.1500грн за весь час що він цим займається
Будемо сподіватися. В любому випадку ми вам бажаємо успіху і тільки перемоги.Обов'язково, якщо все пройде так як мені хочеться я думаю це буде не тільки моя маленька перемога, але і надія я на краще для всіх нас
Не те що можно, а потрібно, навіть необхідно... І юрист про це має знати.Також, наскільки пам'ятаю, це можна одразу включати в позовні вимоги.
В ухвалі пише що оскарженню в апеляційному порядку не підлягаєБудемо сподіватися. В любому випадку ми вам бажаємо успіху і тільки перемоги.
Не те що можно, а потрібно, навіть необхідно... І юрист про це має знати.
Правда там ще апеляція може бути, проте, всерівно якщо вже взяв м'яч - ****.
Майже два роки?А,давно вони у Вас?
Удачи! очень надеюсь выиграете, а то эти гады уже у всех в печенках сидятПро захист прав споживачів, напишу своїми словами смисл позову, я в них нічого не підписувала вони мені перевели кошти які я ним повернула, а вони з мене вимагають кошти надалі якось так
Дякую
А,в мене від них давно навіть смс не приходилиМайже два роки?
В нас з ними любофь?А,в мене від них давно навіть смс не приходили
Правильно Ви прочитали?Блин прочитала "какашек"![]()