Суд з фінфорс

Just Julia

Форумчанин
Дописи
113
Реакції
100
Бали
3625
Just Julia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, скажіть будь ласка, в кого не що давно був суд з цими диб...ми?

Я только надпись сносила а они ещё и в суд позов??? Обалдеть
Напису в мене не було, півтора роки тиші,і тут як грім серед білого неба, в електронному суді є повідомлення, про розподіл справи. Весело нічого не скажеш.
Тіло 8, пролонгації майже на 10, хочуть 17

Напису в мене не було, півтора роки тиші,і тут як грім серед білого неба, в електронному суді є повідомлення, про розподіл справи. Весело нічого не скажеш.

Тіло 8, пролонгації майже на 10, хочуть 17
Мда. Єбануті блін. Співчуваю

Так, але є декілька але
Мда. Єбануті блін. Співчуваю
Нічого ,це не боляче, лише не приємно. Жалкую лише про одне, про лонгації, гроші на вітер, і тепер через них я автоматично признала кридит, якось так
В мене є декілька гарних юристив в місті, і на форумі я вже працювала з юристом, то відповідь про мою справу один в один.

у меня сейчас с ними суд. Подал на признание ИНН такой, что не подлежит исполнению и возврата незаконно списанных денег (около 30к цена). Заодно Дорошкевич привет передам.

у меня сейчас с ними суд. Подал на признание ИНН такой, что не подлежит исполнению и возврата незаконно списанных денег (около 30к цена). Заодно Дорошкевич привет передам.
В мене нема від них ВНН, в мене подали на повернення заборгованості.

Викупили мій борг у містер кеш 7 червня . Почався терор 12 червня . Написала скарги куди могла . Вчора їм написала на електронну пошту мені відповіли що подали до суду . Хто має досвід з ними ? Потрібно консультація

Викупили мій борг у містер кеш 7 червня . Почався терор 12 червня . Написала скарги куди могла . Вчора їм написала на електронну пошту мені відповіли що подали до суду . Хто має досвід з ними ? Потрібно консультація
Вони сказали чи дійсно подали?

Судя по вашим сообщениям кредит у вас с 2020 года. И вас только сейчас продали?) Вы уже сколько на форуме, что должны знать, где посмотреть подали или нет.
Screenshot_20230623-140531~2.png

Якщо вони дійсно подали,має бути ваша справа на сайті судової влади.Ви себе перевіряли на суд.владі?

Було вже 6 засідань в мене просять 16800 + ще щоб я заплатила їм за адвоката 7000, подала на апеляцію, суд був, ще рішення немає(

Назад
Угорі