Суд. Витрати на правничу допомогу

• Автор теми Автор теми ShadowWhite
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 115

ShadowWhite

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
9
Бали
128
ShadowWhite не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Таке питання - один і той самий суддя по моїм справам про кредитну заборгованість три рази різні суми на правничу погоджує. Я ні на одному засіданні не був з цих трьох справ. В першій на правничі витрати хотіли 10000 то суддя зменшив до 3000 в другій 10000 ( здається чи 8000 тре глянути ) зменшив до 3000 чи 4000 Зсилався на якусь там співмірність справедливість чи щось таке ( якщо треба можу точно написати з рішення суду ) А в третій тіло 7000 разом з відсотками 21000 і на правничу допомогу 8000 як просив той ху адвокат так і погодив 8000 суддя. Доречі адвокат теж цей самий по двом справам. То в мене питання, суддя просто це зробив бо я не прихожу на засідання уже по третій справі, чи то щось інше?

Всім привіт. Таке питання - один і той самий суддя по моїм справам про кредитну заборгованість три рази різні суми на правничу погоджує. Я ні на одному засіданні не був з цих трьох справ. В першій на правничі витрати хотіли 10000 то суддя зменшив до 3000 в другій 10000 ( здається чи 8000 тре глянути ) зменшив до 3000 чи 4000 Зсилався на якусь там співмірність справедливість чи щось таке ( якщо треба можу точно написати з рішення суду ) А в третій тіло 7000 разом з відсотками 21000 і на правничу допомогу 8000 як просив той ху адвокат так і погодив 8000 суддя. Доречі адвокат теж цей самий по двом справам. То в мене питання, суддя просто це зробив бо я не прихожу на засідання уже по третій справі, чи то щось інше
Помічниця судді додому поспішала... мабуть була п"ятниця...

Я не сильно й сумнівався.
Я не сильно й сумнівався.
Я в апеляцію йти не буду. Може ви в темі, мені цікаво якщо я зайду в суд по місцю де рішення було. Чи є чек до справи саме 8000 грн . Ну там ж має бути в справі додано, бо з якого х 8000. Це вже не перший суд в мене, переважно адекватні відсотки, але завжди суму послуг адвоката в рішенні було зменшено

Я в апеляцію йти не буду. Може ви в темі, мені цікаво якщо я зайду в суд по місцю де рішення було. Чи є чек до справи саме 8000 грн . Ну там ж має бути в справі додано, бо з якого х 8000. Це вже не перший суд в мене, переважно адекватні відсотки, але завжди суму послуг адвоката в рішенні було зменшено
Доброго. Читаю й дивуюся.... А чому Ви вирішили взагалі,що без вашого клопотання суд повинен зменшити її розмір.. якщо до цього Вам "щастило"... при вашій "бездіяльності", то це не значить,що щастити буде вічно..чи в судді/помічника буде гарний настрій.

Интересный вы человек, конечно. Если не оспаривали, значит не оспаривали. Отзыв не подавали, никак себя не проявили. Решение вынесено, на основании предоставленых суду документов в материалах дела. 8000 вполне адекватная сумма за работу адвоката за сопровождение дела в суде, может чуть завышено, но не критично, т.к. сопровождение включает себя подачу составление документов, участие на заседаниях и т.д.. С вашей стороны не было ничего. Повезло, что хотя бы где то сумму снизили и истцы в апелляции не оспаривали, которую в последствии удовлетворили и докинули вам расходов на еще один суд сбор. Зайдите в есуд, гляньте материалы дела, если интересно )

Останнє редагування:
Назад
Угорі