Суд. Витрати на правничу допомогу

• Автор теми Автор теми ShadowWhite
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 61

ShadowWhite

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
9
Бали
128
ShadowWhite не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Таке питання - один і той самий суддя по моїм справам про кредитну заборгованість три рази різні суми на правничу погоджує. Я ні на одному засіданні не був з цих трьох справ. В першій на правничі витрати хотіли 10000 то суддя зменшив до 3000 в другій 10000 ( здається чи 8000 тре глянути ) зменшив до 3000 чи 4000 Зсилався на якусь там співмірність справедливість чи щось таке ( якщо треба можу точно написати з рішення суду ) А в третій тіло 7000 разом з відсотками 21000 і на правничу допомогу 8000 як просив той ху адвокат так і погодив 8000 суддя. Доречі адвокат теж цей самий по двом справам. То в мене питання, суддя просто це зробив бо я не прихожу на засідання уже по третій справі, чи то щось інше?

Всім привіт. Таке питання - один і той самий суддя по моїм справам про кредитну заборгованість три рази різні суми на правничу погоджує. Я ні на одному засіданні не був з цих трьох справ. В першій на правничі витрати хотіли 10000 то суддя зменшив до 3000 в другій 10000 ( здається чи 8000 тре глянути ) зменшив до 3000 чи 4000 Зсилався на якусь там співмірність справедливість чи щось таке ( якщо треба можу точно написати з рішення суду ) А в третій тіло 7000 разом з відсотками 21000 і на правничу допомогу 8000 як просив той ху адвокат так і погодив 8000 суддя. Доречі адвокат теж цей самий по двом справам. То в мене питання, суддя просто це зробив бо я не прихожу на засідання уже по третій справі, чи то щось інше
Помічниця судді додому поспішала... мабуть була п"ятниця...

Назад
Угорі