burnooksana
Only read
- Дописи
- 28
- Реакції
- 7
- Бали
- 3
burnooksana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А які ще цікаві можуть бути зачіпки ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У Вас какого года договор с манивео?А які ще цікаві можуть бути зачіпки ?
А які ще цікаві можуть бути зачіпк
Посмотрите кто реестр подписал в талион, Адроникова или Синченко. Потом сам реестр не есть вытягом, там наверняка скрыты все данные кроме Вашей фамилии.
Що в вас з реєстром вимоги таліон манівео?Бодаються они жёстко) Подал отзыв, сразу прилетел ответ на отзыв, написал заперечення , тут же прилетели "додаткові пояснення"
Плюс банк таки прислал ответ касательно карты, и зачислений , так что линия защиты я ничего не брал безсмысленна.
Ну посмотрим что суд скажет на попытку разгрома первого этапа переуступки, осталось две недели до заседания
Я скину Вам вложением полностью этот блокЩо в вас з реєстром вимоги таліон манівео?
В мене кредит 19 року. Реєстр напевно як в вас. Суд першої інстанції визнав реєстри норм, бо не подавала клопотання. Після суду побачила що Форма таблична не відповідає формі 1 до договору факторингу. Крім того п.2 реєстру посилається на додаткову угоду якої немає в документах. Дивіться може в вас так самоЯ скину Вам вложением полностью этот блок
Я подавал клопотання про витребування цілісного реєстру правВ мене кредит 19 року. Реєстр напевно як в вас. Суд першої інстанції визнав реєстри норм, бо не подавала клопотання. Після суду побачила що Форма таблична не відповідає формі 1 до договору факторингу. Крім того п.2 реєстру посилається на додаткову угоду якої немає в документах. Дивіться може в вас так само
Знайшла в одній судовій справі
Надані Акт звірки розрахунків станом на ХХ.ХХ.ХХХХ зі сплати суми фінансування за
Реєстром прав вимоги № ХХ від ХХ.ХХ.ХХХХ року за Договором факторингу № 28/1118-
01 від 28.11.2018 року та Протокол узгодження предмету факторингової операції та
обсягу переданих прав вимог згідно Реєстру прав вимог № ХХ від Хх.хх.хххх року є
неналежними та недопустимими як докази, надані на підтвердження факту здійснення
оплати за договором факторингу та виконання умов договору факторингу.
Крім того, акт звірки взаємних розрахунків та протокол узгодження, у яких зазначено
про сплату не відповідає критеріям засобів доказування на підтвердження здійснення
господарської операції або факту перерахування коштів, оскільки такий акт є
інформаційним документом для звірки даних бухгалтерського обліку, а не первинним
документом, що узгоджується з позицією Верховного Суду, викладеною у постанові
від 05 березня 2019 року у справі №910/1389/18.
Також складення відповідного акта та протоколу не передбачено умовами договору
факторингу, укладеного первісним кредитором ТОВ «Манівео швидка фінансова допомога» та ТОВ «Таліон Плюс» від 28.11.2018 № 28/1118-01, їх форма також не
затверджена відповідними додатками до цього договору.
У меня они по всем ланкам переуступок прикрепили платежные документы, а по первой от манивео до талиона нет. И про факт недоказанности без платёжек тоже расписал. Так у Вас может тоже еще и Синченко документы подписал за 2019 год?В мене кредит 19 року. Реєстр напевно як в вас. Суд першої інстанції визнав реєстри норм, бо не подавала клопотання. Після суду побачила що Форма таблична не відповідає формі 1 до договору факторингу. Крім того п.2 реєстру посилається на додаткову угоду якої немає в документах. Дивіться може в вас так само
Надані Акт звірки розрахунків станом на ХХ.ХХ.ХХХХ зі сплати суми фінансування за
Реєстром прав вимоги № ХХ від ХХ.ХХ.ХХХХ року за Договором факторингу № 28/1118-
01 від 28.11.2018 року та Протокол узгодження предмету факторингової операції та
обсягу переданих прав вимог згідно Реєстру прав вимог № ХХ від Хх.хх.хххх року є
неналежними та недопустимими як докази, надані на підтвердження факту здійснення
Крім того, акт звірки взаємних розрахунків та протокол узгодження, у яких зазначено
про сплату не відповідає критеріям засобів доказування на підтвердження здійснення
інформаційним документом для звірки даних бухгалтерського обліку, а не первинним
факторингу, укладеного первісним кредитором ТОВ «Манівео швидка фінансова допомога» та ТОВ «Таліон Плюс» від 28.11.2018 № 28/1118-01, їх форма також не
Продаж був в 20р. Підписані сінченко розрахунок заборгованості манівео, акт звірки і протокол. Може ще якісь не пам'ятаюЯ подавал клопотання про витребування цілісного реєстру прав
У меня они по всем ланкам переуступок прикрепили платежные документы, а по первой от манивео до талиона нет. И про факт недоказанности без платёжек тоже расписал. Так у Вас может тоже еще и Синченко документы подписал за 2019 год?
Продаж був в 20р. Підписані сінченко розрахунок заборгованості манівео, акт звірки і протокол. Може ще якісь не пам'ятаю
Ну я так понимаю вы это в отзыве не указали? Он же директором стал в 22м а сами документы датированы 19, в вашем случае 20мПродаж був в 20р. Підписані сінченко розрахунок заборгованості манівео, акт звірки і протокол. Може ще якісь не пам'ятаю
Не вказувалаНу я так понимаю вы это в отзыве не указали? Он же директором стал в 22м а сами документы датированы 19, в вашем случае 20м
варто було б вказати на подібне у відзиві та апеляційній скарзіЗнайшла в одній судовій справі
Так а Вы в аппеляцию пошли? На какой стадии у Вас сейчас с ними "движуха" ?В мене кредит 19 року. Реєстр напевно як в вас. Суд першої інстанції визнав реєстри норм, бо не подавала клопотання. Після суду побачила що Форма таблична не відповідає формі 1 до договору факторингу. Крім того п.2 реєстру посилається на додаткову угоду якої немає в документах. Дивіться може в вас так само
Ще не подала, бо тільки днями дописала. Перевіряю. Довелося сьогодні трохи переробити, бо неуважно прочитала в рішенні вказано "після 90 днів дисконтного періоду" нарахували ті 6459грн.Так а Вы в аппеляцию пошли? На какой стадии у Вас сейчас с ними "движуха" ?
В первом вложении у Вас так же они пишут что у справі 2012 року вони чітко визначились. Можете их так же тикнуть носом, там пусть визначают, у Вашему делу это не имеет отношенияЩе не подала, бо тільки днями дописала. Перевіряю. Довелося сьогодні трохи переробити, бо неуважно прочитала в рішенні вказано "після 90 днів дисконтного періоду" нарахували ті 6459грн.
А я чогось спочатку читала що після строку кредиту нараховували 90 днів)
В мене нема такого в договорі. Строк дії договору і строк кредиту 10 днів, пролонгацій не було.
І ще виявила
Рішення суду повна копія відповіді на відзив та додаткових пояснень позивача
Я подсобрал проигрышные дела их. Посмотрите может что-то пригодиться ВамЩе не подала, бо тільки днями дописала. Перевіряю. Довелося сьогодні трохи переробити, бо неуважно прочитала в рішенні вказано "після 90 днів дисконтного періоду" нарахували ті 6459грн.
А я чогось спочатку читала що після строку кредиту нараховували 90 днів)
В мене нема такого в договорі. Строк дії договору і строк кредиту 10 днів, пролонгацій не було.
І ще виявила
Рішення суду повна копія відповіді на відзив та додаткових пояснень позивача
От справа в тому ще що в запереченні я писала що це не стосується даного спірного кредитного договору. Тут питання до судді більше.В первом вложении у Вас так же они пишут что у справі 2012 року вони чітко визначились. Можете их так же тикнуть носом, там пусть визначают, у Вашему делу это не имеет отношения
Та они их наверное и не читают, я смотрю контекст ответа на отзыв он идентичный моему. там тупо шаблоны летят. причём с обеих сторон. Попробуйте ещё директоров этих приобщить к своему делу. Проценты процентами, но идеально было бы развалить их на стадиях переуступки. Я Вам прикреплял шаблон как я это расписал, попробуйте взять что-то для себя. Думаю лишним не будет, тем более реестры, акты сверок датированы 2019годом. Они в ответе на отзыв никак этот момент "не спростували"От справа в тому ще що в запереченні я писала що це не стосується даного спірного кредитного договору. Тут питання до судді більше.
Мені ще писали в відповіді на відзив щодо майбутнього відступлення за договором факторингу таліон, що я типу не зрозуміла.Та они их наверное и не читают, я смотрю контекст ответа на отзыв он идентичный моему. там тупо шаблоны летят. причём с обеих сторон. Попробуйте ещё директоров этих приобщить к своему делу. Проценты процентами, но идеально было бы развалить их на стадиях переуступки. Я Вам прикреплял шаблон как я это расписал, попробуйте взять что-то для себя. Думаю лишним не будет, тем более реестры, акты сверок датированы 2019годом. Они в ответе на отзыв никак этот момент "не спростували"
Это про основной договор факторинга , простым языком если договор факторинга от 2018 а кредитный между Вами 2020 то он не применим к будущим обязательствам . Тут где-то в темах юристы это обсуждали что ВС прикрыл эту лавочку. А Ейсы видимо копипастом штампуют нада/ненада. И судья походу тоже ничего даже не читала, тупо скопировала. Порпобуйте в Джемини прогрузить все ети файлы , она Вам выдаст как это расписать , прям файлы крепите к запросу, и правильно запрос составьте. Только версию поставьте разширеннуюМені ще писали в відповіді на відзив щодо майбутнього відступлення за договором факторингу таліон, що я типу не зрозуміла.
В заперечені написала що не наводила такого. Суддя все одно скопіював на цілу сторінку скопіював їх доводи про те майбутнє набуття. Навіть не знаю як реагувати)