Суд с факторинг партнерс

• Автор теми Автор теми Leonid89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Переписувався з цим Андрієм Вікторовичем - дуже потішний тіп.

Вийшло збити до тіла + 33% зверху.

Десь 5 днів з цим Андрієм Вікторовичем домовлявся.

Ми з ним гіфками перестрілювалися, скаржилися на владу та в цілому на рівних спілкувалися. Думаю, ми зловили вайб, і тому вийшло +- нормально домовитись. + я дав ясно зрозуміти, що я по вуха в боргах, мене не лякає суд, і що я за тіло тільки готовий.

Суто пушив щодо того, що в мене 20+ відкритих договорів в прострочці на сотні тисяч, і що я не можу з ними або будь-ким іншим йти на неадекватні умови.

У відповідь ви 10 разів почуєте що це неможливо, але на 11 мб з чимось адекватним прийдуть.

Я починав торгуватись з 50% тіла, вони з двох тіл одразу починали. Зійшлись протягом кількох днів за тіло + 33%.

Якщо на вас вже подали в суд, то вам буде значно важче збити їх нарахування в досудовому порядку, і все вищезазначене може бути не на повністю релевантним.
Дякую)В мене також нормальна дівчина попалась)Просто я ще не чула не від кого,а я закрила більше на 200К+ тільки тіло у різних шарагах,і ніхто не казав що в них система що все вирішують не «директора»,але я останній закрила рік тому і тому для мене це було відкриття,раніше мені було легше домовлятися,я всі закрила за тіло,тільки парочку де я зверху заплатила 2/3К,і це ще всі розбивали на платежі.Ну а тут вчора відмовили в 60К сказали система не пропустила,я сказала спробуйте 61 в сьогодні погодили,2 кредита що у суді мені треба оплатити тіло +40%,а два ті що не в суді погодили за тіло без %,але все треба сплатити за тиждень!

я домовився з одного дзвінка, набрав сам, поговорив, так і так, готовий оплатити тіло + зверху, сказав скільки є змога, більше не дам, самі передзвонили і погодили, оплатив. В убкі закрили на наступний день. Там не один кредит був, висіли у них не знаю скільки, кредитам було 4 роки як їх закрив
Пощастило вам,я три дні чекала поки погодять,в мене майже так само вийшло 52 тіло +9 зверху

Так усі мфошні(Залишилось не багато 3 в еапб і 3 в капітале(сподіваюсь і ті інші підіть на якісь умови
ЄАПБ йдуть спокійно і на перемови і роблять списання, у мене два кредити, по обом домовились по 1,5 тіла і частинами раз на місяц плачу.

ЄАПБ йдуть спокійно і на перемови і роблять списання, у мене два кредити, по обом домовились по 1,5 тіла і частинами раз на місяц плачу.
Це було б чудово)Ща трохи зберу грошенят,тому що в мене там тіло 40К)А ось з капіталами читала що треба зарезервуватися у них на сайті і чекати знижку,вона там дуже рідко,остання була в серпні)

Це було б чудово)Ща трохи зберу грошенят,тому що в мене там тіло 40К)А ось з капіталами читала що треба зарезервуватися у них на сайті і чекати знижку,вона там дуже рідко,остання була в серпні)
Раз на рік, но тоді будуть дзвонити по декілька раз на день)))Думав зможу домовитись словами, не вийшло, томц просто чекаю на знижку, ну як знижку, списання

Раз на рік, но тоді будуть дзвонити по декілька раз на день)))Думав зможу домовитись словами, не вийшло, томц просто чекаю на знижку, ну як знижку, списання
А не підкажете що взагалі за знижка або яке списання?і на всі кредити чи на один?

Хто може допомогти? Був районний суд з Факторинг Партнерс,як завжди прийняли хотілки. Хочеться в апеляції спробувати виграти,чи є смисл? До тіла додали+ 10 т. грн відсотків,які нарахували.Але я з усіма оплатами по кредиту вже його виплатила.

Хто може допомогти? Був районний суд з Факторинг Партнерс,як завжди прийняли хотілки. Хочеться в апеляції спробувати виграти,чи є смисл? До тіла додали+ 10 т. грн відсотків,які нарахували.Але я з усіма оплатами по кредиту вже його виплатила.
Покажіть матеріали (позов і додатки, рішення на телеграм), БЕЗКОШТОВНО скажу свою думку щодо шансів та способу захисту

Підкажіть по суду з факторинг партнерс, сьогодні прийшло,що відкрилося провадження від 17.07,в електронному суді не можу взяти документи по справі,взагалі з ними можливо виграти?викупили вони кредит в просто позики і документи не присилали про те що викупили мій кредит

Підкажіть по суду з факторинг партнерс, сьогодні прийшло,що відкрилося провадження від 17.07,в електронному суді не можу взяти документи по справі,взагалі з ними можливо виграти?викупили вони кредит в просто позики і документи не присилали про те що викупили мій кредит
Добрий вечір. Є позитивна практика, але потрібно бачити документи, інакше це не відповідь, це загальне судження буде, потрібно саме у конкретно Вашій справі. А чому неможливо в електронному суді взяти документи? Вони там є ?

Останнє редагування:
Добрий вечір. Є позитивна практика, але потрібно бачити документи, інакше це не відповідь, це загальне судження буде, потрібно саме у конкретно Вашій справі. А чому неможливо в електронному суді взяти документи? Вони там є ?
Дякую за відповідь,відповів на електронну почту

Назад
Угорі