Katya27
Форумчанин
- Дописи
- 58
- Реакції
- 27
- Бали
- 3590
Katya27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую)В мене також нормальна дівчина попалась)Просто я ще не чула не від кого,а я закрила більше на 200К+ тільки тіло у різних шарагах,і ніхто не казав що в них система що все вирішують не «директора»,але я останній закрила рік тому і тому для мене це було відкриття,раніше мені було легше домовлятися,я всі закрила за тіло,тільки парочку де я зверху заплатила 2/3К,і це ще всі розбивали на платежі.Ну а тут вчора відмовили в 60К сказали система не пропустила,я сказала спробуйте 61 в сьогодні погодили,2 кредита що у суді мені треба оплатити тіло +40%,а два ті що не в суді погодили за тіло без %,але все треба сплатити за тиждень!Переписувався з цим Андрієм Вікторовичем - дуже потішний тіп.
Вийшло збити до тіла + 33% зверху.
Десь 5 днів з цим Андрієм Вікторовичем домовлявся.
Ми з ним гіфками перестрілювалися, скаржилися на владу та в цілому на рівних спілкувалися. Думаю, ми зловили вайб, і тому вийшло +- нормально домовитись. + я дав ясно зрозуміти, що я по вуха в боргах, мене не лякає суд, і що я за тіло тільки готовий.
Суто пушив щодо того, що в мене 20+ відкритих договорів в прострочці на сотні тисяч, і що я не можу з ними або будь-ким іншим йти на неадекватні умови.
У відповідь ви 10 разів почуєте що це неможливо, але на 11 мб з чимось адекватним прийдуть.
Я починав торгуватись з 50% тіла, вони з двох тіл одразу починали. Зійшлись протягом кількох днів за тіло + 33%.
Якщо на вас вже подали в суд, то вам буде значно важче збити їх нарахування в досудовому порядку, і все вищезазначене може бути не на повністю релевантним.
Пощастило вам,я три дні чекала поки погодять,в мене майже так само вийшло 52 тіло +9 зверхуя домовився з одного дзвінка, набрав сам, поговорив, так і так, готовий оплатити тіло + зверху, сказав скільки є змога, більше не дам, самі передзвонили і погодили, оплатив. В убкі закрили на наступний день. Там не один кредит був, висіли у них не знаю скільки, кредитам було 4 роки як їх закрив