Суд с ЕАПБ: просить ли взыскать с них оплату юриста?

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 150

лямуррр

Форумчанин
Дописи
269
Реакції
130
Бали
343
лямуррр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день)
В принципе вопрос в заголовке . Посоветуйте пожалуйста, сижу и не знаю как поступить. Возможно на личном опыте судов скажете.

Большое спасибо. Сама склоняюсь наглеть и просить взыскать.

лямуррр, правовая помощь адвоката? Ну, как бы если хотите вернуть, то, конечно, просить. Если не хотите, тогда не просите.

Логично. Я просто волнуюсь не повлияет такая наглость на решение суда.
А в чем наглость?) Это Ваше право, предусмотренное статьей 59 Конституции Украины:
Кожен має право на професійну правничу допомогу. У випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно. Кожен є вільним у виборі захисника своїх прав.
и ЦПК ст. 137

А в чем наглость?) Это Ваше право, предусмотренное статьей 59 Конституции Украины:

и ЦПК ст. 137
Да, конечно, вы правы, просто немного стрёмно. Ну наверное, потому что первый раз

Не нужно переживать 🫂
Дякую, ви найкращий чесно, ви таку велику справу зробили, створивши цей форум.
Це як проміннячок світла серед всього цього мракобесія. Жаль тільки що не всі знають про форум і більшість мабуть сплачує шалені відсотки аби не подали б в суд. І в такому разі вони завжди будуть в виграшу

Жаль тільки що не всі знають про форум і більшість мабуть сплачує шалені відсотки аби не подали б в суд. І в такому разі вони завжди будуть в виграшу
Форум не сложно найти в Гугле)). Может просто не хотят.
Собственно, форум зачастую находят, когда уже совсем жoпa...

Добрый день)
В принципе вопрос в заголовке . Посоветуйте пожалуйста, сижу и не знаю как поступить. Возможно на личном опыте судов скажете.

Большое спасибо. Сама склоняюсь наглеть и просить взыскать.
питання в тому, як стягнуте на папері потім фактично отримати. Бо якщо сума правничих не значна буде і адвокат, який веде основну справу, не бере супровід процесу отримання Вами виконачого листа, подання на виконання, то є проблеми. До мене звертались кілька позичальників вже, де виграно справу і 3-4 тисяч правничих на користь позичальника, однак такі немає кому довести до логічного завершення. А оплачувати послуги якогось іншого адвоката по складанню заяви на видачу виконавчого листа, по отриманню тим чи іншим чином, по поданню на виконання, це не доцільно при не значних сумах стягнення. Ну і я тільки своїм роблю такий супровід. А де великі суми за повне ведення справи, то і повністю до стягнення все подаю

питання в тому, як стягнуте на папері потім фактично отримати. Бо якщо сума правничих не значна буде і адвокат, який веде основну справу, не бере супровід процесу отримання Вами виконачого листа, подання на виконання, то є проблеми. До мене звертались кілька позичальників вже, де виграно справу і 3-4 тисяч правничих на користь позичальника, однак такі немає кому довести до логічного завершення. А оплачувати послуги якогось іншого адвоката по складанню заяви на видачу виконавчого листа, по отриманню тим чи іншим чином, по поданню на виконання, це не доцільно при не значних сумах стягнення. Ну і я тільки своїм роблю такий супровід. А де великі суми за повне ведення справи, то і повністю до стягнення все подаю
Зовсім озадачили, Юлія)))

Зовсім озадачили, Юлія)))
ні, це реальність. Коли справа, де правничка на 10-20 тисяч, тобто щось велике і суттєве. Часто і не стосовно кредитів, то зрозуміло, що правничі. А коли Ви отримуєте (наприклад) від адвоката інформацію, що зменшено може бути (є всі підстави) суму боргу з 50 тис до .. скажімо, 5-7 тисяч. І що правничка там буде тисячі 4 до стягнення на Вашу користь, то чи треба Вам потім ці всі питання з переведенням того, що на папері, в гроші.. Причому часто самостійно, отримуючи від адвоката (завчасно домовляйтесь) консультаційну підтримку і зразки

Да, я как раз таки нашла в Гугле и как раз поздно, когда началась перекредитовка

Дуже Вам дякую за цей форум. 6 років тому він мене врятував від дурних думок. Але, нажаль, знайшла його лише тоді, коли розуміла, що більше ніде не дають на перекретування (якраз ковід почався, тому МФО вже не так видавало, а пролонгувати було потрібно). Одразу ж близькі були попереджені про дзвінки, соцмережі закриті і т.д. (це все завдяки рекомендаціям форумчан). Зараз, знову ж їх допомогою, намагаюся морально вистояти через суд з Кредит Капітал. Бо у голову стільки дурних думок лізе, що аж страшно. Дуже дякую за те, що створили форум)

Дуже Вам дякую за цей форум. 6 років тому він мене врятував від дурних думок. Але, нажаль, знайшла його лише тоді, коли розуміла, що більше ніде не дають на перекретування (якраз ковід почався, тому МФО вже не так видавало, а пролонгувати було потрібно). Одразу ж близькі були попереджені про дзвінки, соцмережі закриті і т.д. (це все завдяки рекомендаціям форумчан). Зараз, знову ж їх допомогою, намагаюся морально вистояти через суд з Кредит Капітал. Бо у голову стільки дурних думок лізе, що аж страшно. Дуже дякую за те, що створили форум)
Не хвилюйтеся, вони вас не з'їдять. Хоча , звісно, стрьомно, сама перший раз проходжу через суд

Назад
Угорі