Щоденник Студент з боргами

• Автор теми Автор теми Cyganchik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 2K
Ні,Moneyveo. Ось думаю чи дзвонили домовлятися за реструктуризацію чи чекати афк(
Я пробувала домовитися з маніками, теж просила реструктуризацію, писала в чат. Але вони ніяк. Тому забила. Нарахували за місяць десь під 40т. Оточення не турбували, мені смс періодично, може і телефонували, але в мене режим Сніжинки. Через місяць АФК віддали. Оточенню розіслали смс, знайомим і знайомим знайомих, яких я не знаю. :) Мені в телеграм писали пропозицію за тіло. Хоча спочатку було наче два тіла. Озвучила їм свої можливості - тіло частинами. Вони - ні. Далі я не відповідала. Теж присилали різні смс. Результат писала вище.

Завтра оплата селфі з тіла 14000 хочуть 16 500. Підкажіть,як вони себе поводять? чи є сенс завтра оплатити щоб не було обзвонів. Така сума на руках є
ШГ поки не беру слухавку
З монейвео йде рестректурізація - все ок,мене влаштовує
Наступні будуть майкредіт - брав тіло 9000, брав у січні по-моєму, весь час робив пролонгацію 18.06 закінчується договор,читав на форумі що можуть піти розбити тіло на декілька платежів

Завтра оплата селфі з тіла 14000 хочуть 16 500. Підкажіть,як вони себе поводять? чи є сенс завтра оплатити щоб не було обзвонів. Така сума на руках є
ШГ поки не беру слухавку
З монейвео йде рестректурізація - все ок,мене влаштовує
Наступні будуть майкредіт - брав тіло 9000, брав у січні по-моєму, весь час робив пролонгацію 18.06 закінчується договор,читав на форумі що можуть піти розбити тіло на декілька платежів
Mycredit через 10 дней в кабинете подключается реструктуризация, но со всеми процентами и штрафами. Висеть она там будет месяца 3-4 и меняться условия со временем. Тело они не разбивают сейчас. С первого дня отдают на прозвон Целтис - с ними месяца через 2 можно договориться на тело, но одним платежом. Тоесть или в Mycredit реструктуризация всего насчитанного или писать Целтис на почту и договариваться за тело

Mycredit через 10 дней в кабинете подключается реструктуризация, но со всеми процентами и штрафами. Висеть она там будет месяца 3-4 и меняться условия со временем. Тело они не разбивают сейчас. С первого дня отдают на прозвон Целтис - с ними месяца через 2 можно договориться на тело, но одним платежом. Тоесть или в Mycredit реструктуризация всего насчитанного или писать Целтис на почту и договариваться за тело
Понял,спасибо,буду думать

обзванивают всех, или будет террор только на меня?

Понял,спасибо,буду думать

обзванивают всех, или будет террор только на меня?
Никому не звонят и вам редко. Даже смс редко пишут или на почту (и то о том, что появились новые условия реструктуризации в кабинете)

Ще також цікавить Слон, була одна пролонгація ( прочитав що можуть дзвонити на роботу)

Сьогодні ШвидкоГроші написали таку пропозицію. Питання: стоїть виходити з ними на контакт та збивати суму до нормальної. Чи ще маринувати?

Вкладення

• Screenshot_20250617_134059_Viber.webp
    Screenshot_20250617_134059_Viber.webp
    102.1 Кб · Перегляди: 65
25 000+ делал одну пролонгацию за 11 000
Тут уже вам решать. C ними можно договориться разбить на много платежей раз в месяц, если решите платить. Напишите допустим: могу раз в месяц платить 2500 грн к примеру, больше нет возможности

Роблю оновлення:
Манівео вийшов в реструктуризації осталось 4 платежі по 2100
Селфікредит - закрив на їх умовах за 16000(тіло було 14 000)
МайКредіт - 5 день прострочки
Мілоан -5 день простоочки ( встановив по рекомендації форума антиспам - значно легше)
ШГ з тіла 25 хочуть 42, по рекомендації відписав що маю 2000 на руках, нащо отримав відповідь( прикріпив знизу)
КредітПлюс- їх відповідь знизу(поки в ігноруванні). Рівень клієнта був ВІП( 10+ закритих кредитів без прострочек - думаю з ними як з шг буде тяжко)
Слони - ще поки прострочки не має
Усі маленькі кредити потихеньку закриваються, на 2 аккаунті теж все більш менш успішно
Турбують тільки дружину, но вона в темі, так що усе норм

Буду вдячний за пораду щодо ШГ, та кредит +. Я так розумію просто чекати норм пропозиції від них
Але є така думка що ШГ читають форум😁

Вкладення

• IMG_20250623_191438_960.webp
    IMG_20250623_191438_960.webp
    23.7 Кб · Перегляди: 45
  • IMG_20250623_191445_911.webp
    IMG_20250623_191445_911.webp
    28.3 Кб · Перегляди: 46
Роблю оновлення:
Манівео вийшов в реструктуризації осталось 4 платежі по 2100
Селфікредит - закрив на їх умовах за 16000(тіло було 14 000)
МайКредіт - 5 день прострочки
Мілоан -5 день простоочки ( встановив по рекомендації форума антиспам - значно легше)
ШГ з тіла 25 хочуть 42, по рекомендації відписав що маю 2000 на руках, нащо отримав відповідь( прикріпив знизу)
КредітПлюс- їх відповідь знизу(поки в ігноруванні). Рівень клієнта був ВІП( 10+ закритих кредитів без прострочек - думаю з ними як з шг буде тяжко)
Слони - ще поки прострочки не має
Усі маленькі кредити потихеньку закриваються, на 2 аккаунті теж все більш менш успішно
Турбують тільки дружину, но вона в темі, так що усе норм

Буду вдячний за пораду щодо ШГ, та кредит +. Я так розумію просто чекати норм пропозиції від них
Але є така думка що ШГ читають форум😁
шг до суду частенько ходять останнім часом і тіло у вас велике , якщо тільки вийшли на просрочення то декілька місяців у вас є часу , я думаю. мені колись за тіло +1000 пропонували, але закривати було нічим) зараз просто висять

шг до суду частенько ходять останнім часом і тіло у вас велике , якщо тільки вийшли на просрочення то декілька місяців у вас є часу , я думаю. мені колись за тіло +1000 пропонували, але закривати було нічим) зараз просто висять
29.06 буде місяць

Назад
Угорі