Стрессоустойчивость и звонки коллекторов

Агорафобия, танатофобия, кардиофобия, ипохондрия, ПА?
Поки ти живий, смерті ще немає. Коли ти помреш - її вже не буде = нема чого боятися. Тут і до бабки не ходи. Решту мудрих слів є похідними від страху смерті. А якщо боятися то так можна і померти)))
Щодо стресостійкості. Раніше я не стикалася з hard collection, не мала про неї зеленого поняття. Та й про саму колекторську діяльність мала туманне уявлення. Сім років до мене епізодично надзвонювали ввічливі колектори, ми мило бесідували. Одного літнього дня подзвонив вимогливий мужчина, слово за слово - почав наїзжджати. До такого повороту я була не готова. Пробувала конструктивно реагувати, навіть упом"янула слово "документи". Толку нуль. Сама від себе не очікуючи послала його нах, обізвала чмом, підором і поставила трубку. Руки трусилися. Перший раз - він такий))

Поки ти живий, смерті ще немає. Коли ти помреш - її вже не буде = нема чого боятися. Тут і до бабки не ходи. Решту мудрих слів є похідними від страху смерті. А якщо боятися то так можна і померти)))
Щодо стресостійкості. Раніше я не стикалася з hard collection, не мала про неї зеленого поняття. Та й про саму колекторську діяльність мала туманне уявлення. Сім років до мене епізодично надзвонювали ввічливі колектори, ми мило бесідували. Одного літнього дня подзвонив вимогливий мужчина, слово за слово - почав наїзжджати. До такого повороту я була не готова. Пробувала конструктивно реагувати, навіть упом"янула слово "документи". Толку нуль. Сама від себе не очікуючи послала його нах, обізвала чмом, підором і поставила трубку. Руки трусилися. Перший раз - він такий))
Я перепрошую, сім років?

Cosa_Nostra, вот чего-то это отложилось в памяти. По-моему "Письма Луцилию". Я много всего перечитал ужу)
Вот парадокс - со стрессоустойчивостью у меня все норм, в опасной ситуации я могу себя полностью контролировать и держать над ней контроль. А в какой-то момент в спокойной тихой приятной обстановке просто накроет ПА. Особенность характера. что ли)

Shanti, в мене з 2012 трабли з ТерраБанком. А оце літом 2018 я почула грубе слово. Кілька колекторських фірм помінялося за цей час. Зараз - Внутрішня виконавча служба, як гордо вони себе іменують. Я як перший раз почула назву, подумала - всьо, приїхала. Потім загуглила - чергове ТзОВ))

Admin, значить вам протипоказана спокійна тиха обстановка. Знайдіть жінку-істеричку, частіше розмовляйте з колекторами.

Shanti, все ше може бути, я нікуди не поспішаю)

Admin, здається, в мене ті самі симптоми. Проблем на п'яту точку - і побільше. Якщо проблеми нема - я її створюю і героїчно вирішую.

Пора міняти прошивку. Такий стан речей влаштовує дедалі менше. Схиляюся до думки, що займаюся самосаботажем, встановила звідки ростуть ноги, лишилося повернути життєве русло на 180 градусів. Задовбалася я.

Люди, я стаю неадекватною...
Дзвонить лівий номер, до мене звертається чоловік, уточнює прізвище, чи я знаходжусь в своєму місті, а я відразу налаштовуюсь на грубість, починаю гавкати, як цепна собака...А це просто людина хоче уточнити деяку інформацію по своїх справах. Я сама їм свій номер залишала... І що вони про мене подумають??? Ех... Я ж хотіла у них працювати....

Люди, я стаю неадекватною...
Дзвонить лівий номер, до мене звертається чоловік, уточнює прізвище, чи я знаходжусь в своєму місті, а я відразу налаштовуюсь на грубість, починаю гавкати, як цепна собака...А це просто людина хоче уточнити деяку інформацію по своїх справах. Я сама їм свій номер залишала... І що вони про мене подумають??? Ех... Я ж хотіла у них працювати....
подумают, что настроение было плохое , бывает, можно им перезвонить и уже нормально пообщаться, они ж наверняка не мфошные какахи

Ассоль, та то таке, я сильно не переймаюсь...
Я сама з себе дивуюсь-ніколи не помічала за собою якогось негативу в бік інших людей, не дозволяла собі грубити( навіть доставучим звонилкам), а тут готова матом крити будь кого...

Ассоль, розбудили в мені звіра)))):diablo:

Ассоль, та то таке, я сильно не переймаюсь...
Я сама з себе дивуюсь-ніколи не помічала за собою якогось негативу в бік інших людей, не дозволяла собі грубити( навіть доставучим звонилкам), а тут готова матом крити будь кого...

Ассоль, розбудили в мені звіра)))):diablo:
ничего удивительного, какой привет такой и ответ этим падлам, пусть наслаждаются ))) кстати те кто в этой карусели долгое время закаляются и озверевают , ничего когда из этой ямы повылезаем восстановимся

Назад
Угорі